Het afscheid

Jullie eerste date was geslaagd, je voelde de klik en er was een gezonde spanning aanwezig. Maar hoe neem je afscheid? Je kan op zo’n moment prima aanvoelen of je haar kan kussen. Weet je het niet zeker? Doe het dan niet. Vraag of je haar thuis moet brengen of dat ze zelf naar huis gaat. Als ze zelf naar huis gaat, vraag haar dan om een berichtje te sturen wanneer ze veilig thuis is. Be a gentleman. Always. Daarnaast is dat een goede opening om een nieuw gesprek te creëren als je dat zou willen.

Probeer niet wanhopig over te komen

Wanneer is nu het juiste moment na jullie eerste date om een berichtje te sturen? Juist omdat je niet wanhopig over wilt komen, is haar laten appen wanneer ze thuis is een prima oplossing. Op deze manier vermijd je het probleem dat je niet weet wie als eerste moet appen. Als je het een geslaagde eerste date vond, laat haar dat dan weten, maar probeer niet wanhopig over te komen door de volgende dag weer direct af te willen spreken. Je kan vragen wanneer ze nog eens tijd heeft om iets leuks te doen. Een concrete dag hoeft op dat moment nog niet eens, als je maar weer waar je naartoe kan werken.

Speel geen spelletjes

Als je geïnteresseerd in haar bent, mag je haar dat best laten weten. Er is helemaal niks mis met het tonen van emoties, zolang ze oprecht zijn. De beste manier om een gezonde relatie te starten is dan ook door open en eerlijk te zijn naar elkaar. Dat kan ook betekenen dat je achteraf eerlijk aangeeft dat je er misschien toch geen toekomst in ziet, maar speel in ieder geval geen spelletjes.

eerste date man man 05

Was de eerste date een succes, maar heb je geen inspiratie voor jullie tweede date? Lees dan ook de 7 leukste activiteiten om te doen tijdens een date.