1. Ze verafschuwt het om met jou over jullie relatie te praten

Ze praat nooit openlijk met je over commitment. Wanneer jij de relatie-talk wil voeren met haar, doet ze niks liever dan de vragen ontwijken. Ze wil het liever casual houden en als je vraagt of ze het officieel wil maken, zie je dat ze van het onderwerp verandert of ze geeft het antwoord ‘het is goed zoals het is, toch?’.

 

2. Ze ziet alleen haar manier als de enige manier

Ze heeft weinig of geen respect voor jouw mening in welke situatie dan ook. Wanneer je het niet met haar eens bent, doet ze alsof je alleen maar om jezelf geeft. Haar wil is wet.

3. Ze geeft niks om je gevoelens

Je emotionele welzijn kan haar helemaal niks boeien. Ze investeert er nooit in om te weten hoe jij je voelt en of je oké bent. Ze doet nul moeite en weet niet eens hoe ze je moet opvrolijken als je emotioneel down bent,

4. Ze verandert je in een “menselijk pinautomaat”

Ze gebruikt je altijd als een middel om haar financiële doelen te bereiken. Jij bent haar persoonlijke geldautomaat. Als jullie ergens uit eten gaan kijkt ze naar jou om de rekening te betalen, nooit biedt ze vrijwillig aan om zelf te betalen. Als je haar dure kleding of wat d’r hartje maar begeert niet kan betalen, dan wordt ze geïrriteerd.

vrouw gebruikt me

5. Ze geeft alleen om haar eigen plezier

Als jullie er samen al aan toe zijn, geeft ze alleen maar om haar eigen genot. Ze vertelt je de talloze manieren waarop ze tevreden en bevredigd wil worden, nooit wil ze dat de tafel wordt omgedraaid. Jij mag alle moeite doen en ze vraagt niet naar jouw verlangens in bed.

6. Ze staat open voor andere alternatieven

In een relatie zitten betekent dat je loyaal blijft aan je partner. En loyaal zijn aan je partner betekent dat je geen andere keuzes hebt waar je op terug kunt vallen, tenzij je niet helemaal in de relatie zit. Een vrouw die jou alleen maar gebruikt, heeft een heleboel mannen waar ze mee verder kan. Jou ziet ze niet als iemand met wie ze een langdurige relatie kan hebben. Ze ziet jou als iemand voor pleziertjes.

Kortom: merk je een van deze signalen, dan is de kans groot dat de vrouw je gebruikt en is het misschien tijd om je relatie te beëindigen.