Iedere relatie heeft zo zijn ups en downs. Maar zodra je deze signalen gaat herkennen in je partner is het duidelijk dat de ander je duidelijk niet verdient en je zeker beter kunt krijgen. Dus lees snel verder en check it out.

1. Een eenzijdige relatie

Een gezonde relatie bestaat uit geven en nemen, zo hoort het. Maar zodra je het idee hebt dat je de enige bent die zijn best doet voor jullie relatie, kan dit ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat jij en je partner geen team zijn en juist recht tegenover elkaar staan. Mocht dit zo zijn, dan is dit zeker een teken dat de ander je niet verdient.

2. Je partner gedraagt zich kinderachtig

Een ander signaal dat de ander je niet verdient is wanneer je partner zich kinderachtig gedraagt. Zoals mokken omdat jij iets anders wil of niet willen communiceren over problemen. Het is simpel: als je partner nog niet volwassen kan worden, dan is hij/zij nog niet klaar voor een serieuze relatie. Hoogste tijd om verder te gaan met je leven.

kinderachtige partner vermoeiend

3. Altijd maar bezig met die telefoon

In een relatie is het belangrijk om je op elkaar te kunnen concentreren en niet op andere zaken. Wanneer je partner constant op zijn of haar telefoon aan het kijken is of zit te appen als jij iets aan het vertellen bent, dan is dit een teken dat hij of zij niet helemaal voor jou gaat en je niet de aandacht en energie kan geven die je verdient. Leg die telefoon dus gewoon even weg en leg de focus op elkaar.

4. Beloftes niet nakomen

Beloftes niet nakomen is ook een slecht signaal. Het kan gaan om zowel grote als kleine dingen. Zoals afspreken om even te bellen, maar dit uiteindelijk niet doen en plannen op het laatste moment cancelen. Een ander voorbeeld kan zijn dat hij of zij je belooft om een weekendje weg te gaan, maar later geen actie onderneemt om dit te regelen. Kortom, dit is een teken dat je lover niet toegewijd is aan jullie relatie.

5. Jij bent altijd degene die compromissen sluit

In iedere relatie worden compromissen gesloten, dat doe je voor elkaar. Maar zodra je merkt dat jij constant compromissen moet sluiten om je partner tevreden te houden, dan wordt het een last. Dit houdt in dat de ander helemaal niet goed voor je is of niet bij je past. Als je namelijk continu de belangen van je partner boven die van jou moet zetten, kan je hier al snel onzeker van worden. Dat is niet de bedoeling.

verdient hij of zij me wel

6. Je bent altijd onzeker over de toekomst

In het begin van een relatie is het normaal om nog een beetje onzeker te zijn, maar als jullie langer samen zijn en je je constant afvraagt of jullie in de toekomst wel samen zullen zijn, dan is het misschien tijd om uit elkaar te gaan. Lees ook hoe je iemand moet dumpen. Dan kan je er goed en eerlijk een eind aan maken.

7. Je onderbuikgevoel spreekt boekdelen

Als je samen bent is het goed om een beetje op dezelfde lijn te zitten wat betreft jullie relatie en de dingen die je van elkaar ziet. Als je hierover twijfelt spreekt je onderbuikgevoel uiteindelijk boekdelen. Vertrouw dus vooral op je intuïtie en zodra je partner iets doet wat je niet leuk vindt, spreek dit dan vooral uit en laat niet over je heen lopen. Genoeg vissen in de zee, toch?