The Roast van Famke Louise op Comedy Central

De 24-jarige Famke Louise kennen we natuurlijk van haar opvallende nummers  ‘Op Me Monnie’ en ‘Ben Je Down’. Daarnaast is het je misschien niet ontgaan dat Famke heeft het de afgelopen tijd zwaar te verduren heeft gehad met alle haat comments op haar sociale media-kanalen.

Maar ondanks alle ophef is Famke nu weer helemaal terug. Zo werd afgelopen week The Roast van Famke uitgezonden op Comedy Central. Onder leiding van cabaretier Peter Pannekoek, presentator Dolf Jansen en het Roast-panel kreeg zij het er flink van langs. Maar ondanks alle grappen over haar verleden, had Famke zelf ook aardig wat zelfspot.

 

Nieuw nummer

Maar hier blijft het niet bij. Famke heeft afgelopen week sinds lange tijd namelijk ook een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer heet ‘In Het Donker’ en deze heeft zij opgedragen aan haar vriend Denzel en hun zoontje Nówie. Op Instagram schrijft Famke over het nummer dat het na de zwangerschap een pittig proces was om terug te gaan naar haar kern en haar gevoel te volgen: “Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder.” Ze gaat haar bericht verder met: “Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan.”

Sensuele outfit Famke Louise

Naast haar carrière is Famke Louise natuurlijk ook een erg opvallende verschijning en dat laat zij maar al te graag zien op Instagram voor haar 994.000 volgers. Want naast alle aankondigingen of foto’s met haar gezinnetje, plaatst Famke Louise ook de ene na de andere opvallende foto van zichzelf. Nu is het weer raak en heeft Famke Louise een sensuele foto geplaatst in een zéér kleine outfit wat het platform met recht in vuur en vlam zet. Bekijk het hieronder:

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FAMKE LOUISE (@famkelouise_)