Na een ongelukje moest het tweede seizoen van Shooter ingekort worden. Het familieuitje van Ryan Philippe liep namelijk anders dan gehoopt. Hij brak zijn been tijdens een dag die eigenlijk heel leuk hoorde te zijn. De hoofdrolspeler verwachtte dat hij weer op tijd hersteld zou zijn om het tweede seizoen af te kunnen maken, maar niks is minder waar. Er moest dus geïmproviseerd worden door het team. Dit zorgde ervoor dat de serie niet helemaal af leek aan het eind van het tweede seizoen. Veel kijkers vroegen zich af wanneer de volgende aflevering zou komen, maar werden geconfronteerd met het feit dat het seizoen toch echt ten einde was.

Seizoen 3 Shooter

Tot gisteren was het nog niet duidelijk of het derde seizoen ook daadwerkelijk via onze grote vriend Netflix te bekijken zou zijn. Nu is dit bevestigd, dus cancel je vakantie maar vast. Vanaf 21 juni is de serie te zien in Amerika, naar verwachting vanaf 22 juni in Nederland!

Wij lieten laatst ook al weten dat seizoen 2 van La Casa de Papel binnenkort op Netflix verschijnt. Je bent dus nog wel even zoet.