Wie is Sheida Alhoei?

Vandaag zetten we een vrouw in het bijzonder in het zonnetje en dat is niemand minder dan de Nederlandse Sheida Alhoei. Sheida gaat door het dagelijks leven als content creator op TikTok. Op het platform heeft zij ruim 432.000 volgers die zij veelal voorziet van een kijkje in haar leven en komt ook haar gevoel voor mode naar voren. Zo plaatst zij filmpjes in spannende outfits, maar dit doet zij niet alleen. Hierin verschijnen de knappe Vivian Hoorn en Marijn Kuipers namelijk ook regelmatig en dat kunnen wij enorm waarderen.

 

Fantastische foto’s op Instagram

Op Instagram is Sheida Alhoei ook enorm populair en heeft zij ruim 105.000 volgers die iedere keer weer genieten van haar content. Omdat zij zo populair is, heeft zij al samen mogen werken met verschillende grote merken als Rimmel London, Purelei en NA-KD wat iedere keer weer fantastische foto’s zijn. Verder is te zien dat Sheida ondanks haar drukke leven veel tijd maakt om te kunnen reizen. Zo was zij de afgelopen tijd op Curaçao te vinden en dit heeft enorm veel foto’s in bikini op parelwitte stranden opgeleverd. Iets waar wij het tropisch warm van krijgen.

Naast alle hoogtepunten deelt Sheida ook een andere kant van haar leven met haar volgers. Zo is zij openhartig over haar migraine aanvallen en beantwoordt zij vragen over dit onderwerp. Hieruit komt naar voren dat Sheida ongeveer één a twee keer per week te maken heeft met migraine en zij hier ook medicatie voor gebruikt. Wij vinden het erg dapper dat Sheida haar imperfecties met haar volgers durft te delen en hen op deze manier ook advies kan geven. Dit maakt haar dan ook een echte powervrouw. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van Sheida Alhoei, want zij heeft ons hart helemaal gestolen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheida (@sheida.alhoei)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sheida (@sheida.alhoei)