Marijn Kuipers is populair op Instagram

Grote kans dat er bij de naam Marijn Kuipers wel een belletje gaat rinkelen bij veel mannen. Deze 22-jarige Nederlandse schone is namelijk bekend als presentatrice bij RUMAG en ambassadrice voor Make a Wish. Daarnaast is zij de afgelopen jaren ook steeds groter geworden op sociale media. Zo heeft zij ruim 349.000 volgers op Instagram, die zij veelal verrast met de leukste kiekjes tijdens haar work-outs in de gym. Daarnaast neemt zij haar volgers ook mee als zij op reis gaat. Zo vertoefde zij een aantal dagen geleden nog op CuraƧao, waar zij haar volgers liet genieten van gewaagde foto’s in bikini. Nu is het weer raak met zo’n prachtfoto op Instagram.

Op de foto verschijnt Marijn Kuipers in een spannende strakke jurk voor de spiegel en dat levert echt een fenomenaal resultaat op. Marijn haar jurk valt strak over haar lichaam en is laag uitgesneden bij de hals. Waardoor haar afgetrainde lichaam nog extra benadrukt wordt. Verder houdt Marijn met haar hand op de foto haar eigen voorgevel vast en schrijft zij bij de post als grap: ‘Omdat ik wel zorg voor mijn eigen ondersteuning.’ Iets wat veel mannen waarschijnlijk ook wel voor haar zouden willen doen.

Tot slot gaan haar posts op sociale media zo goed, waardoor zij in 2022 uitgeroepen werd tot Social Media Queen door FHM. Verder staat de blondine ook heel hoog in de lijst 500 mooiste vrouwen van Nederland. Zo mocht zij naast haar titel ook plaats 10 in ontvangst nemen. Wij gaan ervan uit dat we in de toekomst nog veel meer van Marijn zullen gaan zien en zij op een dag misschien wel de eerste plaats verovert. Zie hieronder de foto in de gewaagde strakke jurk van Marijn Kuipers:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)