Shayne Jansen in Love is Blind

Shayne Jansen kennen we uit het afgelopen seizoen van de Netflix-serie Love is Blind. Hij was een spraakmakend karakter in de serie door zijn emotionele uitbarstingen en de flipperkast tussen twee dames.

 

Na een hevige ruzie, waarbij alcohol een rol speelde, besloot zijn verloofde Nathalie uiteindelijk ‘nee’ te zeggen aan het altaar. De emotionele Shayne was hier kapot van en wist zijn emoties maar moeilijk in bedwang te houden. Tijdens de reünie leken de twee de relatie nog een kans te hebben gegeven, maar toch bleek het toch niet helemaal te zijn wat ze hadden gehoopt. De afwijzing tijdens de bruiloft en de ruzie van de avond ervoor bleken nog te vers te zijn voor de twee. Ze besloten dan ook een punt te zetten achter hun relatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayne Jansen (@shaynejansen)

Hij werd gespierd voor de shiow

Shayne Jansen geniet wel van de aandacht die hij krijgt door de Netflix-serie. Samen met Brandon McGhee, een andere bekende uit de serie, deelt hij een video dat hij aan het trainen is. Ook gaf hij ook al een sneak preview van zijn abs toen hij een foto plaatste met een crop-top aan.

Ondanks dat hij lijkt alsof het altijd zo is geweest, heeft Shayne keihard aan zijn lichaam gewerkt het afgelopen jaar. Voorafgaand aan zijn deelname aan Love is Blind, onderging hij een lichaamstransformatie. Op Instagram deelde hij de before en after foto’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shayne Jansen (@shaynejansen)

“Ik heb een lange weg afgelegd in een jaar tijd en ik kan nu eindelijk zeggen dat ik echt van mezelf houd.”

Wil je zelf ook fit worden voor de zomer en in je zwembroek vol zelfvertrouwen kunnen flaneren over het strand? Volg dan deze 10 tips voor als jij je vetpercentage wilt verlagen!