Sexy beroepen voor vrouwen, volgens mannen

Tinder heeft een tijd terug een onderzoek gedaan naar wat de meest sexy beroepen zijn voor vrouwen, volgens de mannelijke gebruikers. Ze maakte daarbij gebruik van de hoeveelheid swipes naar links en naar rechts bij allerlei verschillende beroepen. Daar kwamen een aantal toppers uit, die heel vaak naar rechts werden geswiped.

En welke dat zijn? Dat lees je hieronder. Stuur dit lijstje maar gelijk naar je partner, zodat ze weet wat ze moet kiezen als ze zich laat omscholen.

1. Fysiotherapeut

Niet gek dat een man dat aantrekkelijk vindt. Want wanneer je klaar bent bij de sportschool en je hebt toch een klein beetje last van je linker schouderblad, kan je je vriendin natuurlijk even vragen of ze je goed kan masseren en het even allemaal los kan maken.

2. Interieurontwerper

Altijd een handig beroep, interieurontwerper. Stel jullie willen een keer gaan samenwonen, dan is dit natuurlijk helemaal top. Maar misschien is het meest sexy aan dit beroep toch wel dat de vrouw een goed ruimtelijk inzicht heeft én een goede smaak heeft qua kleurcombinaties en design. Dat ze een goede smaak heeft, wist je natuurlijk al aan die goddelijke vriend die ze heeft.

beroepen voor vrouwen

3. Founder

Als oprichter van een bedrijf heeft ze alle touwtjes in haar handen en weet ze als geen ander hoe ze leiding moet geven. Natuurlijk is een wat dominantere vrouw aantrekkelijk, maar nog belangrijker is dat ze waarschijnlijk ook heel erg gesteld is op haar uiterlijk. Ze moet toch netjes overkomen. Dus een vrouw die elke dag uitziet als een topmodel? Ga voor een founder.

4. PR- of communicatiemedewerker

Communication is key, dat is al helemaal bij dit soort beroepen. Een PR- of communicatiemedewerker moet als geen ander weten hoe ze iets met een medewerker moet communiceren. Dus wanneer je communicatie duidelijk moet zijn in een relatie, is een medewerkster in de PR of communicatie een goede optie.

5. Docent

Sowieso had je wel een docent waar je hoteldebotel op was toen je nog klein was? Stel je voor dat die docent van vroeger gewoon je partner zou zijn. Nee oké, niet precies die docent, maar een van je eigen leeftijd waar je ook heel erg verliefd op kan zijn.

sexy beroepen vrouwen

6. Student

Het is altijd belangrijk om door te studeren, zodat je met zoveel mogelijk kennis kan beginnen aan je loopbaan. Wanneer een vrouw dat inziet en blijft studeren, bijvoorbeeld zelfs als ze al parttime werkt, is dit genoeg reden om een student aantrekkelijk te vinden.

7. Logopedist

Een vak apart, echt waar. Net zoals de fysiotherapeut spelen spieren de grootste rol in het beroep. Wanneer een vrouw heel veel kennis heeft van één specifiek vak, is het alleen maar aantrekkelijk. Vind je niet?

8. Apotheker

Je wil natuurlijk dat een vrouw voor je zorgt wanneer je ziek bent en merkt wanneer je je niet goed voelt. Een apotheker wilt altijd het beste voor iemand en wilt ervoor zorgen dat iemand zo snel mogelijk beter is. Dus val je op zorgzame vrouwen? Dan is een apotheker een goede keuze.

leuk werk voor vrouwen volgens mannen

9. Social Media Manager

Niet alleen kan ze dan jouw Instagram, Facebook en Snapchat beheren, ook weet je zeker dat ze veel geld verdient. Social media managers zijn namelijk heel erg gewild bij bedrijven die geen verstand hebben van de platforms. Maar het aanbod is erg schaars, daarom verdienen ze vaak erg goed. En als ze ook nog eens founder is van haar eigen social media bedrijf, is het al helemaal top, niet?

10. Model

Je vriendin die constant gefotografeerd wordt omdat ze zo knap is, is misschien wel het grootste compliment dat je kan ontvangen als vriendje. En waarschijnlijk ben je ook nog eens mega trots. Modellen zijn meestal hele knappe dames, dus in dat beroep is het niet lastig om iemand aantrekkelijk te vinden.