Nu heb je morgen eindelijk die date waar je al lange tijd naar uit kijkt. Je baalt, maar gelukkig kun jij er met deze tips binnen 24 uur beter uitzien:

Ga voor een ander kapsel

Als je niet met een energiek, zelfverzekerd gevoel de kapper/barbier verlaat, heb je de verkeerde uitgekozen. Zoek een kapper die snapt wat jij zoekt en ga er met regelmaat naartoe. Met een fris kapsel voel je je ook fris. Misschien is het wel tijd voor een nieuwe coupe?

Laat de kapper je wenkbrauwen bijwerken

Nee, je hoeft niet naar een beauty salon en je wenkbrauwen worden niet compleet strak geëpileerd. Je kan eenvoudig als man ook je wenkbrauwen zelf epileren. Het is geen hogere wiskunde en het maakt echt een groot verschil.

Gebruik een hydraterende crème

Een uitgedroogde huid zorgt voor een onverzorgde en vermoeide look. Door ’s avonds, voor het slapen gaan je gezicht in te smeren met een hydraterende crème zie je er velen malen fitter uit. De aanrader van de MAN MAN-redactie vind je hieronder:

gezichtsverzorging

Crème

Gezichtsverzorging €17 Shop nu

Ga naar buiten

Een beetje zonlicht met de bijbehorende vitamine D, frisse lucht en wat beweging doet wonderen. Je krijgt een beetje kleur en ziet er gezonder uit.

Drink water. Veel water

Hydratatie is het sleutelwoord. Voor een gezonde huid en een fit lichaam dien je voldoende water te drinken. Kom jij aan een goede twee liter per dag?

Sta vroeg op en ga sporten

Of je nou ’s ochtends een rondje in het park gaat hardlopen of om 07:00 staat te pompen in de sportschool, ’s ochtends bewegen is goed. Goed voor je lichaam, maar ook zeker voor je humeur. De gehele dag zul je je fitter voelen.