Spycraft – woensdag 20 januari

We kennen allemaal wel James Bond, verreweg de bekendste spion. In Spycraft wordt de focus verplaatst naar spionnen die echt hebben bestaan. Deze geheim agenten zijn immers altijd verwikkeld in een strijd waarbij geheimen worden beschermd of juist gestolen. De spionnen maken hierbij gebruik van tools als drones, digitale spionagetechnieken en wapens.

Spycraft toont ons de geheime wereld achter het spionnenvak en laat zien welke voorwerpen en technieken onbruikbaar zijn bij spionage. Vanaf woensdag 20 januari staat de docuserie nieuw op Netflix.

 

Suits seizoen 8b – zaterdag 23 januari

Suits gaat al een flink aantal seizoenen mee. Het vertrek van Meghan Markle maakte de serie er niet minder goed om, dat werd met het eerste deel van seizoen 8 al duidelijk. Vanaf zaterdag 23 januari staat ook seizoen 8b nieuw op Netflix.

Ook in dit deel zijn de persoonlijke, hectische levens van de personages gecombineerd met uitdagende rechtszaken waar ze bij betrokken raken. Het negende seizoen moet nog op Netflix verschijnen. Dat is tevens het laatste deel van de serie.