‘The Barns’, een woonboerderij op Funda

Op het moment dat je de drempel van de ‘voordeur’ overstapt word je overspoeld door ruimte. De indrukwekkende raampartij biedt je gelijk bij binnenkomst van deze woonboerderij een prachtig uitzicht over het landschap. En dan heb je pas één stap binnen gezet. Wanneer je met beide benen binnenstaat heb je even de tijd nodig om de spectaculaire ruimte tot je door te laten dringen.

De authentieke elementen van de schuur in combinatie met de moderne materialen zorgen er voor dat je nieuwsgierig wordt naar de rest van de ruimtes. En we kunnen je vertellen, deze zijn minstens zo bijzonder. De begane grond beschikt over een werkruimte, een living van bijna 200m2 met riante woonkeuken, een bijkeuken, een master suite met bibliotheek, werkruimte, designbadkamer en dressing, een wasruimte en een enorme wijnkelder. Verder beschikt het huis over nog vier slaapkamers en twee badkamers en een multifunctioneel bijgebouw waarmee je kunt doen wat je wilt.

Wanneer je in de tuin aan het genieten bent van een van de honderden wijnen uit je wijnkelder, de rust en de ruimte om je heen, komt er af en toe een bizon voorbij grazen. Ook in de winter kun je de enorme rust van het landschap ervaren, terwijl je op je stoeltje bij de openhaard achter de enorme ramen naar buiten staart.

woonboerderij-entree-manman

De ruimte, het gevoel en de indrukwekkende architectuur van deze woonboerderij is niet iets om alleen over te lezen, dit moet je ervaren. En dat kan, want dit droomhuis staat momenteel te koop voor €2.695.000. Hiervoor moet je even heel diep in de buidel tasten, maar dan is ‘The Barns’ van jou.

Mocht je toch meer een stadsmens zijn en een kwartiertje rijden net wat te ver vinden, geen probleem. Dit Amsterdamse grachtenpand staat momenteel te koop. Hij is slechts 3 meter breed, maar geloof ons maar: het is een droomwoning. Echter is deze woonboerderij een droomhuis ten top, kijk en huiver.

woonboerderij-hal-manman

woonboerderij-keuken-woonkamer-manman

woonboerderij-keuken-manman

woonboerderij-uitzicht-manman

woonboerderij-designbad-manman

woonboerderij-slaapkamer-manman

woonboerderij-wijnkelder-manman

woonboerderij-buiten-manman