Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer

Onder andere Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer verschijnt deze week nieuw op Netflix. De documentaire speelt zich af in Los Angeles, circa 1985. De community in L.A was toen levendig, glamoureus en volledig gefocust op de showbizzwereld.

Daar kwam echter verandering in door de introductie van een duistere stalker. Deze onbekende figuur brak ’s nachts in bij mensen, maar benaderde ook mensen op straat. Steeds meer mensen werden slachtoffer van de stalker. Wie was hij, en wat waren de gevolgen van zijn gestalk? Vanaf 13 januari staat de documentaire nieuw op Netflix. Dan kan je luisteren naar de verhalen van slachtoffers en politieagenten die betrokken waren bij de zaak.

 

Line of Duty – seizoen 1 tot 5

Hou jij van politieseries, dan moet je Line of Duty een kans geven. De serie is echter niet je doorsnee politieserie, waarbij een team van agenten moordenaars en psychopaten moeten opsporen. In plaats daarvan volgen we het speciale AC-12 team. Dit team heeft als taak het opsporen van corruptie binnen de politiewereld. Als politieagent ben je hiermee eigenlijk je eigenlijk collega’s aan het polsen en onderzoeken.

Al gauw beseft het team dat de corruptie binnen de politiewereld groter is dan ze dachten en verwikkelt met veel organiseerde misdaad. Vanaf donderdag 14 januari staat de Britse serie nieuw op Netflix.

 

Easy A

Wij zijn fan van Emma Stone. In Easy A speelt ze een hilarische rol als een middelbare scholier die verwikkeld raakt bij een grote leugen om eigen bestwil. Emma speelt de rol van Olive, die nog maagd is. Ze liegt daar echter over en verklaart te zijn ontmaagd door een jongen. Deze verklaring gaat al gauw een eigen leven lijden.

Haar reputatie verandert nog meer wanneer ze met een vriend besluit te doen alsof zij ook samen naar bed zijn gegaan, om zo zijn het geheim dat hij op mannen valt te bewaren. Vanaf donderdag 14 januari staat de film nieuw op Netflix.

 

Naast Line of Duty en Night Stalker zijn er nog meer series die we in 2021 kunnen verwachten, al zullen we daar nog langer geduld voor moeten hebben.