Series die in zijn totaal op Netflix te zien zijn

Om dit ongemak te voorkomen, zijn hier 10 series waarvan alle seizoenen op Netflix staan. Zo kom je nooit meer voor vervelende verrassingen te staan en kan jij lekker bingewatchen.

13 Reasons Why

13 Reasons Why gaat over een zelfmoord van een jonge vrouw genaamd Hannah. Vervolgens vindt een klasgenoot genaamd Clay een doos met 13 opnames waarin deze Hannah uitlegt waarom ze zelfmoord heeft gepleegd. Ook wordt het spannend of Clay bij één van die die redenen hoort.

Alle vier de seizoenen van 13 Reasons Why zijn te zien op Netflix.

 

Atypical

Atypical is een hartverwarmende komedie over Sam, een autistische tiener die een relatie begint. Dit zorgt ervoor dat hij in allerlei lastige en aparte situaties belandt. Met een 8,3 op IMDb en 87% op Rotten Tomatoes is deze serie zeker de moeite waard.

Alle vier de seizoenen van Atypical zijn te zien op Netflix.

 

Breaking Bad

Een van de bekendste series ter wereld: Breaking Bad. In de Amerikaanse serie volgen we Walter White die vanwege een longkankerdiagnose besluit om crystal meth te gaan produceren en verkopen. Binnen no-time heeft hij zichzelf veranderd in een beruchte drugsbaron.

Alle vijf de seizoenen van Breaking Bad zijn te zien op Netflix.

 

El Chapo

In deze serie volgen we opkomst en neergang van El Chapo. Deze Mexicaanse drugsbaas heeft gewetenloze misdaden op zijn kerfstok staan en zit inmiddels vast in de beruchtste gevangenis van Amerika, ADX Florence.

Alle drie de seizoenen van El Chapo zijn te zien op Netflix.

 

House of Cards

Voor de liefhebbers van (Amerikaanse) politiek is House of Cards de ultieme serie. Voormalig president Bill Clinton zei ooit dat de serie voor 99% klopt. Dat zegt wel genoeg toch?

Alle zes de seizoenen van House of Cards zijn te zien op Netflix.

 

The Kominsky Method

In deze serie volgen we Sandy Kominsky, een acteur die jaren geleden wat bescheiden succesjes had en nu een beroemde acteercoach is in Hollywood. Het laatste seizoen van de serie is 28 mei 2021 uitgebracht. Hieronder bekijk je de trailer.

Alle drie de seizoenen van The Kominsky Method zijn te zien op Netlfix.

 

Lilyhammer

In Lilyhammer volgen we Frank ‘The Fixer’ Tagliano die een nieuw leven probeert op te bouwen in Lillehammer in Noorwegen. Deze zwarte komedie is uiterst vermakelijk. Bekijk hieronder de trailer als je de serie nog niet kent.

Alle drie de seizoenen van Lilyhammer zijn te zien op Netflix.

 

Prison Break

Prison Break is ondertussen alweer zo’n 15 jaar oud en nog steeds even vermakelijk. Hoewel… De latere seizoenen waren toch echt wat minder dan het fenomenale begin. Toch zal de liefhebber blij zijn dat alle seizoenen op Netflix staan. Zonder twijfel een must-see voor daadwerkelijk iedereen.

Alle vijf de seizoenen van Prison Break zijn te zien op Netflix.

 

Suburra: Blood on Rome

Suburra: Blood on Rome is fantastisch voor iedereen die klaar is met films en series die altijd maar in Amerika moeten plaatsvinden. Ditmaal vindt het namelijk plaats op Europese bodem in Rome, waar we een verhaal over misdaad voorgeschoteld krijgen.

Alle drie de seizoenen van Suburra: Blood on Rome zijn te zien op Netflix.

 

 

Suits

Altijd al interesse gehad in de advocatuur, maar ging een rechtenopleiding volgen te ver? Dan is Suits de perfecte serie voor je. Hierin volg je een paar gladde mannetjes terwijl ze alles doen om hun rechtszaken te winnen, hierbij nemen ze het niet zo nauw met alle regels.

Alle negen de seizoenen van Suits zijn te zien op Netflix.

 

Ben je toch meer fan van een serie die je in één ruk uit kijkt? Check dan de beste Netflix series met slechts één seizoen.