Hou van jezelf

Nope, niet op die manier. Hoewel het wel een mogelijkheid is, maar daar komen later op terug. Het is belangrijk dat je van je eigen lichaam houdt. Onzeker zijn over je lichaam zorgt er niet voor dat jouw bedprestaties verbeteren. Wanneer jij zelfverzekerd overkomt, vindt zij jou vele malen aantrekkelijker.

Leer haar lichaam kennen

Naast de welbekende erogene zones, verschilt het per persoon wat diegene lekker vindt. Probeer ze te vinden. Let op haar lichaam en ademhaling. Wanneer je haar erogene zones gevonden hebt, zul je dit snel genoeg merken.

seksleven verbeteren man man

Slow Down

Is het zo ver om het bed (of een andere plek) te delen? Geniet hiervan, het is niet de bedoeling dat je jezelf na 5 minuten weer aankleedt. Koester het moment en slow down. Wanneer je het rustig aan doet, zal de climax alleen maar groter worden. Edging is een goede manier om voor een climax te zorgen. Bovendien houd je haar en jouw orgasme onder controle.

Set The mood

Hoewel seks een fysieke daad is, mag het mentale gedeelte niet achterblijven. De mens is mentaal ingesteld. Wanneer we mentaal gestimuleerd worden, zal het lichaam volgen. Dit kun je doen door simpele dingen als een muziekje, kaarslicht of door haar te strelen. Wat ook een optie is, is dirty talk. Let wel op dat je hier rustig mee begint, voordat je haar onvoorbereid vertelt dat je haar alle hoeken van de kamer laat zien.

Ken de basis

Om verder te gaan op het vorige punt, draait seks niet enkel om penetratie. Zorg daarom dat je een meester wordt in kussen en strelen. Bovendien kan het geen kwaad om te weten wat je met je handen en tong moet doen. Wanneer jij hierin uitblinkt, zal dit ook voor een betere climax zorgen.

seksleven verbeteren man man

Houd het langer vol

Het langer vol houden in bed klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, toch zijn er aantal dingen die jij kunt doen. Eén daarvan is jezelf een handje helpen. Check ook deze tips waarmee jij het langer volhoudt in bed.

Sport

Het langer volhouden in bed heeft niet enkel met mentale aspecten te maken. Zo is het ook van belang dat jij fit genoeg bent om een avondje door te halen. Zorg daarom dat je regelmatig beweegt, zodat je conditie beter wordt. Bovendien zorgt sporten dat jij er beter uitziet, iets wat wellicht voor onzekerheid kan zorgen.

Benieuwd wat haar fantasieën zijn? Dit zijn de 10 meest voorkomende vrouwelijke seksfantasieën.