Onderzoek toont aan dat deze 10 seksfantasieën het vaakst voorkomen bij vrouwen. Voor het onderzoek werden verschillende vrouwen naar hun fantasieën gevraagd. Daarnaast gaven een aantal seksuologen aan wat zij zien als veelvoorkomende fantasieën.

Seksfantasieën

10. Een swinger zijn

Wie zegt dat de mens monogaam is? Zeker wanneer je een lange tijd getrouwd bent, is het niet raar om zo nu en dan te fantaseren over seks met andere couples.

9. Dominante seks

Een groot aantal vrouwen heeft aangegeven graag een keer een meesteres te zijn. Waar deze fantasie vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Wel zou een oorzaak kunnen zijn, dat sommige vrouwen zich in een ‘mannenwereld’ bevinden waardoor de hunkering naar ‘macht’ over het mannelijk geslacht groter wordt, zo zegt een seksuologe.

8. Rollenspel

Een rollenspel is een eenvoudige manier om nieuw leven in het seksleven te blazen.

7. Random casual seks

Wanneer een man een prachtige dame ziet, kan hij het niet laten om zich af te vragen hoe zij in bed zou zijn. Vrouwen hebben deze gedachtes ook. Bovendien brengt het iets spannends met zich mee wanneer je seks hebt met een vreemde.

6. Trio met een andere vrouw

Dit hoeft niet (kan wel) te betekenen dat ze een beetje bi-curious is. Daarnaast zou het kunnen dat zij geniet wanneer jij geniet. Ook het delen van de ‘macht’ die zij op dat moment heeft, kan een reden zijn.

5. Trio met twee mannen

Duidelijk toch? Net als jij de aandacht van twee vrouwen wilt, vindt zij het opwindend om door twee mannen bemind te worden.

4. Voyeurisme

Het zien van anderen terwijl ze seks hebben en hierover fantaseren kan voor veel vrouwen opwindend werken. Zo wordt het omschreven als ‘real life porn’.

3. Exhibitionisme

Niet enkel kijken naar anderen, maar zelf bekeken worden terwijl ze seksuele handelingen verricht, werkt opwindend. Echter, hoeft het niet perse over seksuele handelingen te gaan, ook het tonen van haar naakte lichaam aan vreemden is waar vrouwen over fantaseren.

2. Seks met een jongere man

Ook voor deze fantasie zijn er meerdere reden waarom zij hierover fantaseert. Zo kan de aandacht van een jongere man bevestigen dat ze nog steeds aantrekkelijk is. Daarnaast zou zij in verhouding meer macht over de jongere man hebben en als laatste zouden jongere mannen aantrekkelijk zijn omdat zij een betere uithoudingsvermogen in bed hebben.

1. Girl on girl

Wie weet beter wat een vrouw wil, dan een vrouw zelf? Zo zouden vrouwen het genot zelf, belangrijker vinden dan het einddoel.

Benieuwd naar welk seksstandje vrouwen het lekkerst vinden? Dit is het populairste seksstandje.