Van Reverse Cowgirl tot Kneeling Wheelbarrow. Iedereen heeft een favoriete manier om de liefde te bedrijven. Hoe creatief we op het moment suprême ook denken te zijn, uiteindelijk gaan we toch voor dat ene favoriete standje.

Seksstandje

Het Engelse DrEd.com heeft een onderzoek gedaan om te achterhalen welk standje het meest geliefd is. De winnaar? Tromgeroffel, Doggy style. Maar liefst 35% van de respondenten gaf aan dit het fijnste standje te vinden. Eerlijk is eerlijk, het komt niet echt als een verrassing. Je hebt een top uitzicht en het voelt ook goed. Op de tweede plek staat de missionarishouding met 23%. De top drie wordt aangevuld door de Cowgirl. 19% gaf aan het meest te genieten van deze positie. De ‘tabletop’ wordt, met 1,2% gezien als het minst prettigste standje.

Favoriete seksstandjes seks man man

Niet alleen werd er gevraagd welk seksstandje men het lekkerst vindt, ook werd er gevraagd naar welk standje het meest verlangt wordt. Hier staat, vreemd genoeg, de tabletop op nummer 1. Waarschijnlijk omdat de mensen die het wel geprobeerd hebben, er achter kwamen dat het niet zo heel bijzonder is. Bovendien kan het de dag erna tijdens het ontbijt ongemakkelijke situaties geven. De top 3 wordt respectievelijk aangevuld door 69 standing up en Kneeling Wheelbarrow. Anale seks mag het doen met de 4e plek.

Dus wees creatief en probeer eens een van deze 7 seksstandjes die iedere man moet kennen.