Je hebt net een top date gehad. Het was zo leuk dat zij met je mee naar huis is gegaan, je ligt met de vrouw van je dromen in bed en van het een komt het ander. Eindelijk gaat het dan gebeuren, seks met je droomvrouw. De vonken spatten, helaas is het maar van korte duur.

Iedereen heeft het wel een keer meegemaakt je denk een nacht door te halen met goede seks maar na één minuut puur plezier is het voor jou al gebeurd. Hoe vervelend dat op het moment ook is, iedere man heeft het wel een keer meegemaakt. Wij hebben een aantal tips geselecteerd zodat jij de perfecte date magisch kunt afsluiten.

Kegeloefeningen

Met de kegeloefening wordt de bekkenbodemspier getraind, een oefening die veel wordt gedaan door vrouwen na de geboorte van hun kind. Echter kunnen mannen deze oefening ook doen. Deze oefening traint bij mannen de spier de ervoor zorgt dat jouw zwemmers krachtig worden gelanceerd. Hoe meer deze spier getraind is, hoe beter je hier de controle over zult krijgen. Wanneer je hier de controle over hebt kun je het moment uitstellen.

Help jezelf een handje

Deze is vrij duidelijk toch? Help “jezelf een handje”. Dit zorgt er niet alleen voor dat jij het langer volhoudt in bed, maar het zorgt ook voor minder stress, dus ben je zenuwachtig voor je date? Geef jezelf een low-five!

langer seks sex tips valentijn man man

Focus op iets anders

Leg je focus op iets anders en denk aan andere dingen, dingen die niet opwindend zijn. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappen die de dag erna nog moet halen, of wat je het weekend gaat doen. Ben je heel dicht bij het moment suprême, denk dan aan iets smerigs. Ben je niet opgewonden, kom je niet. Simpel toch.

Bewaar je favoriete positie

Iedereen heeft wel zo’n standje waar die helemaal wild van wordt. Zodra je hieraan begint is het slechts nog een kwestie van seconden. Zorg dat je hier niet mee begint, maar bewaar dit finale stuk voor het laatst. Begin je hier toch mee? Doe het dan rustig aan en laat je innerlijke konijn niet zijn gang gaan.

Wissel van positie

Switch af en toe van positie, herhaling van de zelfde beweging kan leiden tot het hoogte punt. Wissel regelmatig van positie, Bovendien geeft switchen weer een moment van “rust”. Houd wel rekening met de vorige tip en vermijd je lievelingsstandje.