Seizoen 2 van de Belgische serie Knokke Off

Na het grootse succes van het eerste seizoen van Knokke Off, is er seizoen 2 aangekondigd. Fans van de serie zijn maar al te benieuwd naar wat het tweede seizoen van de serie gaat brengen. Nu actrice Pommelien Thijs de eerste details heeft onthuld lijken de fans van de serie steeds meer te smachten naar het tweede seizoen van Knokke Off.

 

Waar ging het ook alweer over?

De serie gaat over Louise Basteyns en Alexandre ‘Alex’ Vandael, die beiden uit een zeer welvarende familie komen. Samen met hun vriendengroep gaan ze een zalige zomer in, uiteraard zonder eventuele geldzorgen. Toch lopen ze, ondanks dat het lijkt alsof ze een heerlijk zorgeloos leven hebben, aan tegen de verwachtingen vanuit hun families. Bovendien heeft Louise ook nog eens last van een bipolaire stoornis. De ware zoektocht naar identiteit, met liefde, lust en drama maakt deze serie een absolute hit.

De eerste geruchten over Knokke Off seizoen 2

Pommelien Thijs, die de rol van Louise speelt, vertelt aan RTL Boulevard de eerste details over seizoen twee. Ze vertelt: “Het is altijd fijn terug thuiskomen als je iedereen terugziet. Twee jaar ouder ondertussen, dan de eerste keer.” Daarnaast vertelt ze dat er wat verrassingen voor ons staan te wachten. “Ik was echt aangenaam verrast toen ik het script las. Het gaat weer vreselijk spannend worden.”

Al met al kunnen we hieruit concluderen dat het een verrassend seizoen gaat worden met eventuele behoorlijke wendingen. Ondanks dat ze er inhoudelijk uiteraard nog niet al te veel op in kan gaan, lijkt het alleen maar mysterieuzer te worden, en wakkert het onze nieuwsgierigheid in ieder geval aan. Wij zijn dan ook uiterst benieuwd naar seizoen 2 van Knokke Off. Wanneer we hem op Netflix kunnen verwachten? Dat is helaas nog niet bekend. Bovendien valt de serie onder een Belgische zender, en is het nog even de vraag of wij hem dan ook direct kunnen streamen. Nog eventjes afwachten dus.