Snaaien in de keuken is verleden tijd, mede dankzij zijn zoon

Herman den Blijker is een absolute chef-kok. Het werken in de keuken zou hem alleen niet heel veel lichter maken. Door de jaren heen was het overgewicht volgens hem gekweekt. Bij het werk in de keuken zou er een behoorlijke hoeveelheid snaaien aan te pas komen. Om dit tegen te gaan is Herman den Blijker in korte tijd 40 kilo afgevallen.

Uiteindelijk zei zijn zoon dat hij moest gaan afvallen. Hij zei: “Als mijn vriendjes en vriendinnetjes in hun klas hun ouders misschien ooit doodgaan, zijn die dan misschien 40. Maar ik hoop niet dat ik 20 ben als jij doodgaat.” Dat was voor hem het zetje wat hij nodig had, waardoor zijn afvallingsproces kon gaan beginnen.

Afvallen met Ozempic

Om het serieus aan te pakken ging hij naar het ziekenhuis, waar hij het omstreden middel Ozempic kreeg voorgeschreven. Dit middel, dat voornamelijk gebruikt wordt voor mensen met diabetes, zou er voor zorgen dat je in een korte tijd grootse resultaten zou zien. Volgens de arts zou het ook veelal gebruikt worden voor mensen met obesitas. Door dit middel zou je over het algemeen minder trek hebben, en daardoor minder eten. Hij vertelt aan RTL Boulevard: “Dat medicijn is echt een soort mindf*ck. Kan je je voorstellen dat ik niet aan eten denk?” Check hieronder het interview met Herman den Blijker over hoe hij is afgevallen van RTL Boulevard:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)


Dit afvallen smaakt voor Herman naar meer. Één klein nadeel: het afvallen is zo goed gelukt dat hij minder herkend wordt. Maar goed, het resultaat mag er zeker wezen. Chapeau!