Waterkarten in Marrakech is een van de vetste vriendenactiviteiten

Wellicht dat je wel eens een klassiek potje hebt gekart met de mannen. Natuurlijk is dit een vette leuke activiteit om even je mannelijkheid en roekeloosheid te tonen door middel van onverantwoord over het parcours scheuren. Wanneer je toch in Marrakech bent, kan je deze activiteit naar een nog hoger niveau tillen. Ze hebben hier namelijk karts die speciaal gemaakt zijn voor het water, met brute parcours.

Naast dat je een kart huurt, is er een parcours uitgezet in het water. Hiertussen is het mogelijk om flink te scheuren op het water. Je zou wellicht denken dat deze kartbaan ergens in een meer of zee zou zitten. Niks blijkt minder waar. Zo kan je (je gelooft het niet) waterkarten midden in de zandvlakte. Hier is een speciale baan met water aangelegd, waardoor je behoorlijke verkoeling kan vinden op deze over het algemeen warme plekken.

Check hieronder de beelden van waterkarten:

Enfin, wil je een lekker middagje waterkarten, dan is dat een dure hobby. Voor een kwartiertje scheuren op het water zou je al om en nabij de 56 euro neerleggen. Maar goed, dan heb je wel een onvergetelijke ervaring op een wel hele unieke plek.