Van FC Volendam naar het nationale elftal

Het kan de voetballiefhebber niet ontgaan zijn dat Joey Veerman de laatste jaren hard aan de weg heeft getimmerd. Via FC Volendam en sc Heerenveen, is de jonge topspeler uiteindelijk bij het Eindhovense PSV terechtgekomen. Daar heeft Veerman zich pas écht ontwikkelt tot sterke middenvelder. Voor het WK 2022 werd Joey voor het eerst in de voorselectie van Oranje meegenomen. Uiteindelijk viste Veerman toch achter het net, want Louis van Gaal nam hem niet meer naar Qatar.

Pas een jaar later wist de PSV’er zijn debuut voor het nationale elftal te realiseren. Dit gebeurde tijdens een wedstrijd in de Nations League waarin uiteindelijk werd verloren met 2-3 van Italië. Wel gaf hij als invaller een assist, waardoor het debuut niet geheel teleurstellend was. Het eerste doelpunt in het oranje voetbalshirt wist Veerman het jaar daarop pas te maken. Die goal kregen de Duitsers destijds om de oren en laten we hopen dat hij dat ook dit EK voor elkaar krijgt. Het Europese kampioenschap, dat momenteel gaande is bij de Oosterburen, is het eerste toernooi waar Joey Veerman start als basisspeler.

Royale hoekwoning in Eindhoven

Met al dat succes in het profvoetbal heeft de middenvelder uiteraard veel centen verdient. Toch is Veerman niet een jongen die z’n geld met bakken tegelijk uitgeeft. Zo kocht hij geen dikke villa met patio in Blaricum, maar een simpele hoekwoning in Eindhoven. Het gaat om een woning met een woonoppervlakte van bijna 180 vierkante meter, een vrijstaande garage en een ruime achtertuin. Deze achtertuin is nog leeg, maar de binnenzijde beschikt al wel over een compleet interieur. Deze is vrij luxe en zeer ruim van opzet. Zo lopen de woon- en eetkamer in elkaar door en eindigt deze ruimte achterin in de keuken. Hier is misschien geen sprake van een kookeiland, maar aan ruimte is in ieder geval geen gebrek. Ook is er rekening gehouden met alle nodige moderne inbouwapparatuur.

Twee grote glazen deuren bieden toegang tot de gang en de trap naar de bovenliggende etages. Op een van deze bovenverdiepingen vinden we de zogeheten masterbedroom terug. Deze is in dezelfde stijl als de woonkamer ingericht. Bij het openen van de gordijnen heeft Joey Veerman uitzicht op de straat. Ook biedt de bovenverdieping een andere ruime slaapkamer en een kinderkamer die perfect is voor zoontje Frenkie. De badkamer straalt pas écht absolute luxe uit. Zo is er sprake van een dubbele wasbak, ruime instapdouche en een royaal ligbad. Op de zolder vinden we nog een extra slaapkamer terug. Veerman hoeft dus nooit een logé te weigeren, dat mag duidelijk zijn.

Achtertuin met privacy

In de achtertuin zijn de vrijstaande garage en een klein grasveld aangelegd. Op dit veldje kan Veerman dus een beetje oefenen op z’n voetbalskills en kan de muur naast de garage als kaatser fungeren. De tuin is volledig omsloten door een schutting, waardoor de voetballer optimaal kan genieten van privacy. Zoiets is uiteraard erg belangrijk voor een bekende voetbalspeler als Veerman. Hij zit natuurlijk niet te wachten op glurende fans!

Schappelijke vraagprijs van nog geen zeven ton

Joey Veerman kocht het huis voor 685.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 750.000 euro. Vermoedelijk gaat PSV’er dus iets aan de woning verbouwen of uitbreiden. Voor het royale hoekhuis hoeft de speler dus geen gigantisch bedrag af te rekenen. In tegenstelling tot andere voetballers, die in huizen wonen met een waarde van een paar miljoen euro, houdt Joey Veerman het dus vrij bescheiden met dit Eindhovense hoekhuis. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning of neem een kijkje op de website van Bekendeburen: