EK voetbal voorbereiding: oranje, oranje en nog eens oranje

Een EK voetbal kan natuurlijk niet zonder de echte Oranjegekte, die zich vooral manifesteert in onze kleding. Overal waar je kijkt, zie je mensen met oranje T-shirts, broeken, truien, jassen, petjes, sjaals en andere accessoires. En laten we eerlijk zijn: hoewel het wel een beetje gaat om het ‘verkleden’, willen we er toch fashionable uitzien. Right?

Bovendien zijn we, als échte Nederlanders, onszelf bewust van de prijs. Als we even een outfit willen scoren voor een dergelijke gelegenheid, dan willen we hier natuurlijk niet de hoofdprijs voor betalen. Loop eens een van de vestigingen van TK Maxx binnen. Hier scoor je kleding, (sport)accessoires en nog veel meer andere producten van grote merken tegen kleine prijzen. Alles wordt namelijk verkocht tot 60% goedkoper dan de adviesprijs.

Op zoek naar EK koopjes

Het leuke aan het warenhuis TK Maxx is dat jij zelf op zoek moet gaan naar schatten. Ze hebben namelijk een wisselend aanbod. Hierdoor zal je continu nieuwe items in de winkels vinden. En als iets weg is, dan is het ook écht weg. Naast dat je er voor een EK-outfit kan slagen, heeft TK Maxx een home-afdeling zodat jij zelfs je huis in de EK-sferen kan brengen. Viva Hollandia!

Wij doken zelf ook de TK Maxx-vestiging aan de Damrak (Amsterdam) in en gingen op zoek naar de beste koopjes om het EK als een echte fan te kunnen beleven. Check it out:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAN MAN (@manmanpagina)

Bekijk de website van TK Maxx voor alle vestigingen en ga snel op zoek naar jouw EK-koopjes. Succes!