Waar zit geluk hem in?

Je kan het geluk van iemand zien als een U-vorm. In de eerste dertig jaar van je leven ben je zielsgelukkig: je groeit, leert en maakt van alles mee. Denk aan een nieuwe baan, een onvergetelijk feest, en ga zo maar door. Heerlijk, dat euforische gevoel van al die mooie mijlpalen. Maar naarmate het leven vordert, maken we minder mee, en al helemaal minder ‘nieuwe dingen’.

Die gelukscurve begint op een gegeven moment in je leven dus aardig af te vlakken. De excitement daalt en de periodes tussen de hoogtepunten worden alsmaar langer en langer. Tot je op een gegeven moment het absolute dieptepunt in geluk bereikt wanneer je 47,2 jaar bent. Dit is de leeftijd waarop men het minst gelukkig is. Ouch. Echter, heb je je geluk wel zelf in de hand, en dat heeft alles te maken met je mindset.

Het Winner Man-gevoel: Rijkdom zit hem in de mindset

Geluk draait echter helemaal niet om die nieuwe, dikke Lamborghini of een kast van een villa. Integendeel. Je moet gewoon de goede mindset hebben: de Winner Man-tality. Hiermee kan iedereen een winnaar zijn, niet alleen met, maar ook zonder prijs.

In de wereld van de Winner Man is een hoog banksaldo slechts een bijzaak. Echte rijkdom zit hem in de mindset. Een positieve mindset, met vooral veel zin het leven. Op deze manier worden regels vloeibaar, is de pressure gone en wordt het leven smooth en easy.

 

Dit Winner Man-gevoel is heerlijk. Het geeft je een leeftijdsloos gevoel, vol zelfvertrouwen én zelfrelativering. Je hebt dus geen jackpot nodig om te zien wie je wil zijn. Maar stop niet met dromen, want 120 miljoen… Da’s wel lekker man. Check de website van Eurojackpot om je loten te kopen.

In samenwerking met Eurojackpot