1 Jaap Eden IJsbanen – Amsterdam

Deze ijsbaan gelegen op de Radioweg in Amsterdam biedt vele mogelijkheden. De ijsbaan bestaat uit een buiten gelegen 400 meter baan en een binnenhal. Het is mogelijk om vrij te schaatsen, maar er zijn ook verschillende clinics voor bedrijfsuitjes. De curling- en ijshockey-clinic zijn perfect voor de fanatiekelingen. Voor de ijshockey-clinic kan je er zelfs voor kiezen om les te krijgen van voormalig Nederlands ijshockeyer Ron Berteling.

jaap-eden-ijsbaan-manman

2 Sportiom – ’s Hertogenbosch

De gethematiseerde schaatsbaan zorgt voor een hele goede sfeer. Het is anders dan de ‘normale’ schaatsbanen. De hal is heel tof aangekleed, met grotten en heuvels geeft het net wat extra’s. Scott’s Cabin is ideaal voor een pauze. Wanneer je geen zin hebt in een hele dag schaatsen, kun je dit ook combineren met zwemmen. Door de unieke sfeer is deze hal ideaal voor een date. Wil je iets anders dan schaatsen? Check dan deze beste dates voor in de winter.

sportiom-schaatsbaan-manman

3 De Uithof Schaatsbaan – Den Haag

Naast schaatsen kun je in de Uithof ook terecht voor skiën, karten, bungee soccer, lasergamen en er is een klimwand. Ideaal dus voor een teamuitje of met je vrienden. Voor Valentijn hebben ze een speciale Skate & Date avond. Deze avond wordt de schaatsbaan verlicht door kaarsen, een goede optie om met je date heen te gaan.

uithof-schaatsen-manman

4 Triavium – Nijmegen

De ijsbaan in het Triavium in Nijmegen bestaat uit een ijshockeybaan, een ringbaan en een funbaan. In hetzelfde pand als de ijsbaan zit tevens het Wereldrestaurant Triavium, hier kan je na je inspanning lekker ontspannen en een hapje eten. Naast vrij schaatsen is er ook de mogelijkheid tot ijshockeyen, curling of deelname aan de Winterspelen als teamuitje.

triavium-schaatbaan-manman

Naast deze vier ijsbanen kan je op nog veel meer plekken terecht om te schaatsen in Nederland. Een gezellige dag met vrienden, je vriendin of als bedrijfsuitje. En op deze 5 manieren loop jij er tijdens een dag schaatsen nog steeds warm en stylish bij.