Wat kan er nou gebeuren?

Cabaretier Najib Amhali en verslavingsdeskundige Reda Saleh ontvangen voor de podcast BN’ers – maar ook minder bekende Nederlanders – om hun verhaal te doen over hun verslaving. Gasten tot nu toe zijn onder andere ex-profvoetballer Andy van der Meijde, lachgaskoning Deniz Üresin en nu Sarah van Soelen.

 

Zelf worstelde Amhali jarenlang met een drank-, drugs- en gokverslaving. Ondertussen is hij vier jaar clean en begon hij vorig jaar samen met Reda Saleh een afkickkliniek.

Sarah van Soelen vertelt over haar verslaving

Sarah van Soelen was te gast in de aflevering van 9 maart. We kennen haar vooral als de ex van André Hazes. Sarah begon al vroeg met drinken en ging ook al gauw aan de hasj. Gewoon tijdens de schooldag, maar als dat al opgemerkt werd, schonk niemand daar aandacht aan. Uiteindelijk begon ze ook aan de harddrugs en ontwikkelde ze zware verslavingen.

Van Soelen was er zo afhankelijk van dat ze zelfs in de auto nog gebruikte en GHB nodig had om in slaap te komen. Al die jaren verborg ze het zoveel mogelijk, al gebruikten bijna al haar partners ook. Ondertussen was er ook de ontkenning: “Ik ben niet verslaafd en ik kan niet verslaafd worden”. Vorig jaar deed Sarah ook haar verhaal bij Story, waar ze vertelde dat ze 1,5 jaar in een afkickkliniek heeft doorgebracht. Ondertussen is ze twee jaar clean.