Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix?

De sfeer, de tijd, de citaten, evenals de karakters: wat een kijkervaring! De beste gangster-serie van de afgelopen jaren is onderweg naar het streamingplatform. Het zesde en jammer genoeg laatste seizoen van Peaky Blinders arriveert guns blazing op de Nederlandse Netflix. De Peaky Blinders releasedatum voor Netflix is nog wat weken van ons verwijderd: de serie komt uit op 10 juni 2022.

 

De cliffhanger uit het vijfde seizoen, dat de meest bekende Shelby (gespeeld door Cillian Murphy) verraden zag worden door een onbekende identiteit ‘Black Cat’ krijgt hiermee het langverwachte vervolg. Peaky Blinders seizoen zes is voorlopig voor de Nederlandse fans dus als eerste te zien op Netflix.

Goed om te weten: ook eindbaas Tom Hardy (die de glansrijke, kille rol vervult van Alfie Solomons) is een belangrijk figuur in het zesde seizoen van Peaky Blinders. En wie straks met een leegte op de bank achterblijft – ongetwijfeld een traantje wegpinkend, omdat het klaar is: die ontknoping krijgt dan toch nog een vervolg! Peaky Blinders pakt dan toch nog één keer de draad op, met een film om precies te zijn.

Wie niet kan wachten op het zesde seizoen, kan het allicht nog via een andere weg proberen tenslotte. Het laatste seizoen is namelijk inmiddels te vinden op de Engelse buis. BBC One om precies te zijn, met op elke zondag een nieuwe aflevering sinds eind februari.