Rico Verhoeven opgelicht: beloofde sponsorgelden kwamen nooit

Nu zijn charmes niet enkel weggelegd voor de slaapkamer. We kunnen in dat opzicht enkel gissen naar het precieze verhaal hierachter – en dat doen wij niet. Nee, Rico Verhoeven is voor 70.000 euro opgelicht door Tiffany van D.

 

Uit berichtgeving van Story blijkt dat het om een valse belofte ging wat betreft een sponsordeal. De culprit had aan Rico namelijk dit bedrag belooft in ruil voor advertentieruimte op zijn broekje. “Wij maakten ons deel van de deal waar, maar op een gegeven moment werd het contact verbroken”, legt manager Karim Erja uit aan het medium.

Het management spreekt van ‘slikken, doorgaan en het verlies nemen’. Of het daadwerkelijk om het bovengenoemde bedrag gaat, dat wil de manager niet bevestigen.

Tiffany van D. heeft meerdere slachtoffers

De uit Den Haag afkomstige Tiffany van D. heeft inmiddels een reputatie opgebouwd. Ze komt er niet mee weg. Een oudere man werd opgelicht voor een veel groter bedrag, namelijk 5,8 miljoen euro. En daar zal Tiffany ongetwijfeld voor moeten brommen, want ze is aangeklaagd. De betreffende ‘dame’ veroverde eerst het hart van de onbekende, vermogende man en ging er vandoor met zijn geld. Het geld zou uitgegeven zijn aan luxe artikelen en vakanties.

En daar houdt het niet op. Ook zangeres Rachel Kramer, evenals voormalig Popstars-winnaar Déon Leon hebben nog een appeltje met deze oplichtster te schillen. Zij werden uitgenodigd als vaste acts voor dinershows in een restaurant waarvan Van D. eigenaresse is. Tijdens de repetities werd echter duidelijk dat Tiffany helemaal niet van plan was om een cent te betalen.

Dit lijkt veel op het verhaal van de Tinder Swindler: Simon Leviev. Een man die meerdere vrouwen het leven zuur maakte door te doen alsof hij steenrijk was, terwijl hij alle vrouwen stuk voor stuk bedroog.