Sarah van Soelen op Instagram

We nemen aan dat Sarah van Soelen ondertussen alleΒ in’s and out’s kent als het gaat om social media. Ze weet precies wat ze moet doen om de aandacht van haar volgers, juicekanalen en roddelbladen te trekken. Maar Sarah weet ook zeker hoe ze onze aandacht naar zich toe moet trekken. Zo weet ze precies met welke outfits we de foto’s toch nΓ©t iets leuker vinden dan normaal. Maar we vinden Sarah heel eerlijk gezegd toch het allerleukste als ze schaars gekleed is, zoals een kleine bikini. Gelukkig verblijdt ze ons hier ook regelmatig mee.

 

 

Sarah geniet van een boottocht in Rotterdam

OokΒ  Sarah ging wat leuks doen tijdens het warme weer. Zij besloot om een boottochtje te doen door het mooie Rotterdam. Maar als de ware influencer die ze is, moesten ook hier natuurlijk een aantal foto’s van geschoten worden. Als je even terug denkt aan de afgelopen dagen, dan was elk stukje kleding teveel.

Helaas vindt Instagram het nog steeds niet zo leuk om mensen te zien die helemaal niets aan hebben, dus Sarah besloot er maar een bikini overheen te gooien. Gelukkig konden wij hier ook gewoon van genieten hoor, maak je maar geen zorgen.

Bekijk hieronder de foto’s van de boottocht van Sarah van Soelen:

Sarah van Soelen heeft veel meegemaakt in haar leven, zo heeft ze ook te maken gehad met verslaving. Hierover deed ze een boekje open in de podcast van Najib Amhali.