Je merkt een emotionele afstand

Je bent natuurlijk niet voor niks voor elkaar gevallen en dat heeft waarschijnlijk iets te maken met jullie emotionele band. Al vanaf het begin klikte het meteen tussen jullie maar nu merk je toch dat er een emotionele afstand is ontstaan. Hoe kan dat nou? Als er verder niks ingrijpends of bijzonder is gebeurd in jullie relatie kan een emotionele afstand een teken zijn dat zij misschien niet alleen een relatie heeft met jou. Het is mogelijk dat ze eigenlijk op zoek is naar iets anders en anderen aan het daten is. Zeker de moeite waard om eens met elkaar over te praten.

 

Je partner heeft het vaak over die ene vriend

Je bent misschien niet zo bekend met de vrienden van je partner, maar het is je opgevallen dat er toch wel erg veel over die ene vriend gepraat wordt. Zelfs zo vaak dat je het idee gaat krijgen dat er wat aan de hand is, waarom valt die naam anders zo vaak? Het kan best zijn dat het tussen jullie niet helemaal lekker loopt omdat ze een band heeft gevormd met iemand anders.

Ze wil onzichtbaar blijven op jouw sociale media

Als jullie een dagje op pad zijn met elkaar is het natuurlijk erg leuk om dat ook met de rest van de wereld te delen. Als je een foto wilt plaatsen op Instagram hoor je je partner snel zeggen dat je haar niet mag taggen. Huh? Als ze met anderen is lijkt ze er geen problemen mee te hebben. Ook dit kan een teken zijn dat ze naast jou ook nog iemand anders date. Het zou dan voor de andere ongelukkig zijn als die ziet dat ze met jou ergens is…

Alle moeite lijkt vanuit jou te komen

Merk je dat jij de enige bent die moeite doet voor de ander? Dan kan het zijn dat ze misschien iemand anders gevonden heeft die ze wel de moeite waard vindt. Dat is super vervelend en de beste optie is dan om het met elkaar te bespreken. Er kan ook iets anders achter zitten en als je het niet bespreekt, kun je daar ook niet achter komen.

Ze heeft het altijd te druk

Jullie hebben het allebei druk met werk maar je partner lijkt werkelijk nergens tijd voor te hebben, ook niet voor leuke dingen met jou. Ze is veel van huis weg en lijkt dat helemaal niet erg te vinden. Zodra ze weer thuis is doet ze kortaf en gaat ze snel naar bed. Dit kan ook een teken zijn dat ze het te druk heeft met het daten van iemand anders.

Ze houdt haar vrienden gescheiden van jou

Als je voor het eerst met iemand begint te daten is het helemaal niet gek als je elkaar nog niet aan andere vrienden voorstelt. Je moet natuurlijk nog even aan elkaar wennen en wie weet wordt het toch niks. Maar nu jullie al een tijdje samen zijn is het je wel opgevallen dat je haar vrienden eigenlijk nog nooit ontmoet hebt. Als je ernaar vraagt dan lijkt ze het steeds uit te stellen maar geeft daar een vage reden voor. Het kan dan ook zijn dat ze vindt dat jullie aan het casual daten zijn en je daarom nog niet aan haar vrienden wilt voorstellen.

Heb je nou het idee dat ze niet aan het daten is met een ander, maar dat er toch iets niet klopt? Lees dan ook nog even deze vijf pijnlijke signalen dat je in een eenzijdige relatie zit.