Mooie vrouwelijke sporters zijn een lust voor het oog

Mooie vrouwen hoeven niet bij voorbaat sportieve vrouwen te zijn. Sportieve vrouwen zijn daarentegen wél vaak hele mooie vrouwen. Zo zijn er een aantal knappe sportsters die op het hoogste sportieve niveau hun slag slaan. Grote evenementen zoals de Olympische Spelen gaan voorlopig helaas niet door, maar daar is deze vrouw tegenwoordig ook niet meer te vinden. We stellen jullie graag voor aan Sarah Bro.

Sarah Bro springt ertussenuit

Sarah Bro werd geboren in Copenhagen en deed op zeer jonge leeftijd al mee aan de zomerspelen van 2016 in Rio de Janeiro bij 4×100 meter vrije slag vrouwen. Ze werd twaalfde van de zestien met haar land. Haar ambities als zwemster heeft ze afgelopen zomer de deur uitgegooid. Op haar Instagram zijn verschillende fitness tips en oefeningen te vinden waar zij zich nu vooral mee bezig houdt. Als je in quarantaine zit moet je toch wat. Maar ons hoor je niet klagen Sarah.

Ze woont al een tijd in Los Angeles. Dé plek waar luxe je in je gezicht slaat. Met haar 24 jaar is zij een mooie jonge vrouw die nog aan het begin van haar leven staat. Haar achternaam zegt alles: met haar wil je wel vrienden worden. Laten we maar gauw de mooiste foto’s van Sarah Bro bekijken: