De Olympische Spelen worden verplaatst naar 2021

Nu de Olympische Spelen naar volgend jaar zijn verplaatst moeten we dus ook een jaar wachten totdat we een aantal mooie vrouwen in actie kunnen zien komen. Dit is natuurlijk balen, maar het is het wachten zeker waard. Wij zullen je laten zien waarom.

Alica Schmidt

Deze schoonheid komt uit voor Duitsland in het hardlopen. Vooral de sprintnummers zijn haar specialiteit. Alica Schmidt is nog maar 21 jaar oud maar had nu al naar de Olympische Spelen gekund. Daarom moeten we een jaartje wachten om deze prachtige dame in actie te kunnen zien bij het grootste sportevenement ter wereld.

Allison Stokke

Allison Stokke doet haar naam eer aan. Ze is namelijk actief in de sport polsstokhoogspringen. Ooit begon ze in de sportwereld als turnster, maar maakte al snel de overstap naar het polsstokhoogspringen nadat ze ontdekte dat daar haar échte talent lag. Al snel brak de Amerikaanse nationale records. Ze was komende zomer naar Tokio gegaan maar dat gaat helaas dus niet door.

Paige Spiranac

Paige Spiranac is golfster. Veel mannen zullen echter niet naar het golf kijken omdat ze zo’n passie hebben voor deze sport. Het feit dat deze Amerikaanse meedoet is namelijk al reden genoeg om de televisie aan te zetten. In het golf blijft haar prachtige uiterlijk ook niet onopgemerkt. Zo wordt ze vaak ingezet voor marketingdoeleinden.

View this post on Instagram

Take me back to Kauai!🌺

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Alana Blanchard

Alana Blanchard is naast professioneel surfster ook model. Haar succesvolle surfcarrière is dan waarschijnlijk ook niet de enige reden waarom ze 1,8 miljoen volgers heeft op Instagram.

Ivet Lalova

Ivet Lalova is hardloopster en haar specialiteiten liggen op de 100 en 200 meter sprint. Ze mag dan wel 35 zijn, maar ze is nog fit genoeg om mee te doen aan de Olympische Spelen. Ivet Lalova is een gerespecteerde naam binnen de atletiekwereld. De Bulgaarse heeft dan ook al twee keer meegedaan aan de Olympische Spelen. Desondanks zullen wij ook volgend jaar weer volop van haar genieten als ze voor een medaille gaat in Tokio 2021.