De nieuwe collectie van Bruut: Gone For Today

Bruut is de laatste maanden erg lekker bezig met verschillende kledingdrops. Zo werden de BruutFam tee’s heel goed ontvangen en ook de Out Of Order collectie kreeg veel liefde. In de tussentijd hebben ze niet stil gezeten en zijn ze terug met een heel kleurrijke collectie. Hoewel de T-shirts, hoodies en crewneck verkrijgbaar zijn in de basic kleuren grijs, zwart en wit, is het design op de achterkant van de kledingstukken een vrolijke eye-catcher.

nieuwe collectie bruut

De boodschap achter de tekening: vrijheid

De vogel en het paard die afgebeeld zijn, zijn beide dieren die staan voor vrijheid en het ontdekken van nieuwe dingen. Bruut wil vooral dit aan hun Fam-members meegeven met deze afbeeldingen: voel je vrij, ontdek nieuwe dingen en doe vooral dat wat jij leuk vindt. Onze vrijheid is afgelopen tijd belemmerd door de pandemie die gaande is. En daarom is Bruut hier, om je eraan te herinneren hoe vrij we eigenlijk zijn.

Bij zo’n dikke collectie horen natuurlijk ook toffe foto’s van onze nieuwste collectie. Bruut heeft hun best weer gedaan iets tofs neer te zetten voor de kledingitems.

nieuwe collectie bruut

Vanaf vandaag is deze collectie beschikbaar op de website van Bruut en in de winkel.