Spring/Summer T-shirts

Onze grote vrienden van Bruut zijn er wederom met een splinternieuwe collectie. De Spring/Summer collectie is perfect voor de aankomende warme dagen of om in stijl thuis te zitten. Bruut brengt deze zomer essentials met clean designs en colorways. Kortom met deze zomercollectie ben je helemaal ready om te shinen wat je ook gaat doen. Deze T-Shirts zijn ideaal voor degenen die wat bruuts en hips willen dragen zonder er teveel ‘straat’ uit te zien. Een T-Shirt dat je dus altijd kan dragen.

De Spring/Summer T-Shirts komen in drie verschillende colorways: Black, White & Yellow. Met deze basic-kleuren kun je altijd je outfit en sneakers matchen. Of doe even spannend en geef juist dé finishing touch aan je outfit met de gele variant. Met de items zit je altijd gebrand met mooie designs en een lekkere fit, échte daily essentials. De Bruut SS20 basis-items mogen deze zomer zeker niet in je kledingkast ontbreken.

Zwart T-shirt Bruut geel T-shirt Bruut

wit t-shirt heren

Bruut Checkerboard Pack

Bruut is op een winning streak. Binnenkort releasen ze namelijk nog een brute pack met wederom een speciaal design. Deze toffe apocalyptische collectie houdt onze verwachting van Bruut hoog en ook meteen weer benieuwd naar meer. Kortom Bruut gaat als een speer met het designen van hun toffe collecties.

Nederlands streatwear

De Bruut Checkerboard pack brengt een lekkere ‘60s vibe met zich mee vanwege het schaakpatroon op de T-Shirts en de oldskool font. Dit geeft uiteindelijk een speciale look aan de Tee’s en laat een fusie zien tussen de ‘60s stijl en de streetwear style van 2020. Zoals de meeste items van de Bruutcollectie zijn de T-Shirts in basic kleuren, zodat het goed bij verschillende outfits te matchen valt. De font laat een mooi contrast zien vanwege de diverse felle kleuren die zijn gebruikt.

De Checkerboard T-Shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende colorways: Black/Pink, Black/Yellow, White/Red & White/Purple. Weer een paar mooie Tee’s om je kledingkast mee uit te breiden, want deze mogen deze zomer zeker niet ontbreken. Deze T-Shirts zijn lekker casual te dragen en hebben zoals altijd de kwaliteit die we van Bruut gewend zijn.

bruut t-shirt

De Bruut Checkerboard Pack is vanaf 15-05-2020 om 10:00 uur beschikbaar bij Bruut instore én online.

Meer collecties van Bruut

Ook tijdens deze gekke onstuimige tijden zijn ze bij Bruut bezig met nieuwe releases en het ontwerpen van de sickste kledingstukken. Met de nieuwste designs zorgen ze ervoor dat je er altijd in stijl bij loopt of je nou thuis bent, aan het werk of gaat sporten. Bruut houdt je altijd up-to-date en ready for whatever. Als volwaardig lid van de Bruut Fam ben jij natuurlijk altijd op de hoogte van hun nieuwe drops en ben je er altijd als eerste bij. Zorg dan ook zeker dat je deze drop niet mist, want de Spring/Summer collectie release is al online én instore verkrijgbaar.