Het is een bijzondere release, want het is de laatste keer dat acteur Daniel Craig te zien zal zijn als 007-acteur. De Britse acteur is mét No Time To Die in totaal vijf keer te zien geweest als James Bond. Eerder kregen we te horen dat de film uitgesteld werd naar het voorjaar van 2021, maar de vervroegde releasedatum is voor veel fans als een grote verrassing. Tijd om je bezoek naar de bioscoop te plannen.

007 gepensioneerd in James Bond: No Time To Die

In de trailer is te zien dat James Bond zijn drukke leven als agent in heeft geruild voor een rustig pensioen in Jamaica. Maar pensioen is van korte duur, want zoals veel Bond-films beginnen vraagt een oud bekende van James Bond om hulp bij een nieuwe missie. Dit keer is het CIA agent Felix Leiter die een ontvoerde wetenschapper probeert te bevrijden. Natuurlijk komt Bond hem een handje helpen.

James Bond: No Time To Die draait om 00:07 in de bioscoop

Bijzonder: Pathé blijft speciaal voor de première van de nieuwe James Bond film extra lang open. En het kan natuurlijk niet anders: precies om 00:07 start de film op het witte doek. En hij draait niet alleen in 2D. De poster die Universal postte verraadt dat de film in 2D, 3D, 4D, IMAX en Dolby Cinema te zien zal zijn.

Ondertussen zijn er al 25 James Bond-films

Met de nieuwe film No Time To Die meegerekend zijn er al 25 James Bond films verschenen. De eerste film, Dr. No, ging in 1962 al in première. De eerste James Bond film heeft nog steeds een IMDb rating van 7,3. De film is dus nog steeds het kijken waard. Wie in de 26ste James Bond film als hoofdrolspeler te zien is, is nog niet bekend. Wel zijn er al een aantal kanshebbers voor de rol als James Bond.

 

Mocht je trouwens het lichaam van Daniël Craig willen krijgen, dan is de work-out routine van de filmster iets voor jou.