Magicshine: de eerste ‘slimme’ fietshelm met lichten

Fietshelmen hebben lang te maken gehad met een slecht imago. Toch fietsen steeds meer mensen met deze beschermende hoofddeksels. Dit komt omdat het verkeer steeds drukker wordt en omdat mensen vanwege de ‘e-bike revolutie’ steeds harder fietsen.

Natuurlijk snappen we dat een dat een pink roze helm niet matcht met je stijlvolle e-bike. Gelukkig biedt de fietshelm Magicshine Genie een goede oplossing. Deze helm ziet er niet alleen onwijs tof uit, het is ook nog eens speciaal ontworpen voor fietsers die zich veel in drukke verkeerssituaties bevinden.

Deze lijpe e-bike gadget kan alles

De Magicshine is de eerste ‘slimme’ fietshelm op de Europese markt. Dus wat is een ‘slimme’ fietshelm? Het komt erop neer dat deze fietshelm is verbonden met de nieuwste technologie waardoor er veel meer mogelijk is dan bij een ‘normale’ fietshelm. Het heeft een aantal toffe mogelijkheden waardoor je niet fietstocht niet allen veiliger wordt, maar ook stukken leuker.

Zo kun je de helm via Bluetooth verbinden aan je smartphone, waardoor je tijdens je fietstocht handsfree kan bellen en muziek kan luisteren. Ideaal toch?

 

Deze helm heeft niet alleen een heel krachtig voorlicht, maar ook een intelligent achterlicht. Dit betekent dat wanneer je remt, het achterlicht automatisch feller gaat branden. De helm is ook voorzien van twee ingebouwde richtingaanwijzers die je kan besturen met een draadloze module op het stuur.

Deze handige e-bike gadget toont je intenties aan andere weggebruikers. Zo laat je bijvoorbeeld het achterliggende verkeer gelijk weten als je remt of als je van richting gaat veranderen. Dit is heel handig, want onderzoek toont aan dat de meeste fietsongelukken plaatsvinden bij het uitoefenen van een manoeuvre.

bluetooth fietshelm voor e-bike

Waar koop je deze toffe fietshelm?

Ben je op zoek naar een fietshelm met een futuristische look die ook nog eens super praktisch is? Dan is de Magicshine fietshelm écht iets voor jou. De Magicshine fietshelm is gewoon te bestellen op Bol.com voor slechts €169,95. Dus waar wacht je op? Maak jouw fietservaring compleet met deze toffe e-bike gadget.

Wil je jouw e-bike wel upgraden maar ben je op zoek naar een meer betaalbare gadget? Dit zijn drie betaalbare toffe gadgets die je als fietsliefhebber absoluut moet hebben