Henk Dissel timmert hard aan muzikale carrière

Henk Dissel werd op 21 februari 1991 geboren in het Utrechtse Zeist. Hij maakt Nederlandstalige volksmuziek en begon zijn muzikale carrière op 17-jarige leeftijd, toen hij deelnam aan de TROS sterren.nl Academy. Tijdens dit programma bracht de zanger het nummer 10 Seconden later uit. In 2011 bracht de zanger het nummer Denk jij nog wel aan mij uit, dit nummer belandde wekenlang in de Single Top 100. Het lied Lange nacht dat hij in 2012 uitbracht stond vervolgens 17 weken in de Single Top 100. In het najaar kwam Henk met een nieuwe single Een bom, welke 10 weken in de Single top 100 belandde.

Mooie cijfers, en dat resulteerde dat Henk – mede ook door zo’n 250 optredens per jaar – en zijn vriendin Sanne in 2019 de sleutels van hun droomhuis bemachtigden. Vervolgens deden ze nog een keer mee aan het SBS-programma Steenrijk, Straatarm, waarbij ze met een gezin ruilden dat van € 5 per dag moest rond zien te komen. Dat is gezien het salaris van Henk Dissel per optreden een vrij grote verandering.

Wie is Sanne Hooijer, de vriendin van Henk Dissel?

Afijn, genoeg over Henk. De zanger heeft sinds jaar en dag een relatie met de acht jaar jongere Sanne Hooijer. Deze frisse blondine heeft naast de looks ook nog eens een ondernemershart. Zo heeft ze haar eigen beautysalon aan huis. Als we haar Instagram doorspitten zien we dat ze een echte familievrouw is, en haar zingende vriend veelal steunt hij optredens. We zetten de beste plaatjes van Sanne Hooijer hieronder voor je op een rij.