De carrière van Henk Dissel

Henk Dissel is geboren om 21 februari 1991 in Zeist. Vanaf jonge leeftijd wilde hij al zanger worden en daarom deed hij mee aan verschillende talentenjachten. Na zijn deelname aan sterren.nl Academy kreeg hij een platencontract aangeboden. In 2012 brak hij door met het nummer Een Bom. Een nummer dat bijna iedereen weleens heeft gehoord in de kroeg.

Vijf jaar nadat het nummer is uitgekomen werd de single met goud bekroond. Door zijn stijgende populariteit nodigde De Toppers hem uit om tijdens de halftime show op te treden in een uitverkochte Amsterdam Arena. Netjes!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Henk Dissel (@henkdissel)

De Nederlandse zanger is een echt feestbeest

De Nederlandse zanger bracht zijn eerste album Stap voor Stap uit in 2016, wat alleen maar voor meer bekendheid zorgde. Hij stond zelfs in een uitverkochte AFAS Live. Sindsdien wordt Henk gevraagd voor feesten zoals TROS Muziekfeesten op het plein en Dutch Valley. Ook treedt hij op door het hele land. In 2018 bracht hij een nieuwe single uit genaamd Het Cafeetje. Dit was een enorme hit die – zoals vele van zijn nummers – in elk café dat het gespeeld werd. Hij nodigde toen alle kroegbazen in Nederland uit om hun kroeg naam aan te leveren. Henk was van plan om voor ieder café een gepersonaliseerde versie te maken en uiteindelijk deden ruim 300 cafés mee.

Wat is het salaris van Henk Dissel per optreden van?

Wil jij deze gezellige zanger boeken voor een feest? Dan moet je wel diep in de buidel tasten. Volgens Twilight Entertainment kun je de zanger inhuren voor een concert van 30 minuten. Dit zou dan €2.495 gaan kosten. Er komt nog wel BTW en BUMA bij. Voor dit bedrag krijg je een tape show met alleen Henk Dissel.

Heb jij een groter budget en wil je nog bekendere artiest op jouw feestje? Bekijk dan hoeveel een optreden van René Froger kost.