De verhaallijn van Atlanta

Deze Disney+-serie gaat over de in Atlanta woonachtige Earn Marks, gespeeld door Donald Glover. Hij probeert het leven van zijn dochter Lotti en ex-vrouw te verbeteren nadat hij de Universiteit van Princeton heeft verlaten. Als hij ontdekt dat zijn neef onder de naam ‘Paper Boi’ voor een grote doorbraak staat in de rapscène, besluit hij daar werk van te gaan maken. Dit alles voor een beter leven voor zijn dierbaren.

Bekijk de trailer in de YouTube-video hieronder:

 

 

Reacties van kijkers op de Disney+-serie

Op Dinsey+ kan jij nu alle vier de seizoenen van Atlanta zien. In totaal bestaat het uit maar liefst 41 afleveringen, dus je bent nog wel zoet voorlopig als jij bij het eerste seizoen moet beginnen. Maar wat zijn de meningen van de kenners? IMDb geeft Atlanta een indrukwekkend cijfer, namelijk een 8,6 van de 10 sterren. Ook de website Serietotaal is lyrisch over deze Disney+-serie en beoordeelt het laatste seizoen met 5 / 5 sterren en noemen het ‘misschien wel het beste seizoen van de serie’.

Maar wat is de mening van de ‘normale’ kijker? Wij doken het internet op en zetten een aantal reacties over Atlanta hieronder op een rij. Check it out: