Sanne Ghislaine Sont is de ultieme droomvrouw

Sanne Ghislaine Sont, een geboren en getogen Amsterdamse, staat bekend om haar onbevreesde en assertieve karakter, wat duidelijk naar voren komt in haar podcast genaamd “Amsterdamse Mokkels”. Als zelfstandige online marketeer heeft ze haar eigen weg in de digitale wereld gevonden.

Al op jonge leeftijd werd Sanne gezegend met twee prachtige dochters, die ze als kostbare geschenken beschouwt. Ze is vastbesloten om haar gezin te laten groeien en geniet van de dynamiek van het hebben van een samengesteld gezin. Sanne staat erom bekend dat ze zich weinig aantrekt van wat anderen van haar denken, maar ze toont onvoorwaardelijke toewijding aan degenen die deel uitmaken van haar innerlijke kring. In andere woorden: Sanne is grappig, ondernemend en (overduidelijk) bloedmooi, en is daarmee onze ultieme droomvrouw.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Ghislaine (@sanneghislaine)

Sanne deed mee aan De Bachelor België

Sanne deed in 2022 mee aan De Bachelor België, waarin ze te zien was als één van de singles die achter Fabrizio aan ging. Dit was niet haar eerste televisie optreden want in 2009 nam ze deel aan de RTL5-serie “Beauty & de Nerd”. Zij was in dit programma de ‘winnaar’ en ging naar huis met zowel ‘de nerd’ Bart als €25.000,- euro aan prijzengeld. Hoewel de relatie met Bart al snel stukliep, heeft Sanne zichzelf als vrijgezel weten te handhaven. In 2022 was het toch weer tijd om op zoek te gaan naar een relatie en ging ze daarvoor de grens over. Tegenwoordig is ze te zien als presentatrice bij @Rumag en is ze druk met haar podcast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Ghislaine (@sanneghislaine)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Ghislaine (@sanneghislaine)

Lees ook: De Nederlandse Victoria Pia Elisabeth Waldau is nog mooier dan haar naam doet vermoeden.