De carrière van Sander Schimmelpenninck in vogelvlucht

Anno 2023 kunnen we wel zeggen dat Sander Schimmelpenninck de status ‘Bekende Nederlander’ heeft. Niet alleen was hij van 2016 tot en met september 2022 de hoofdredacteur van het tijdschrift Quote, ook maakt hij zelf een podcast en is hij regelmatig op televisie te zien in programma’s van de VPRO. Kortom, Sander is een ondernemer in hart en nieren, en met succes.

Op Funda is het grachtenpand al verkocht

Volgens Bekendeburen zou Sander Amsterdam achter zich laten en vertrekken naar Muiden. Zo’n anderhalf jaar geleden kocht hij zijn prachtige grachtenpand voor een bedrag van 760.000. Onlangs zette hij het pand in de verkoop voor een bedrag van maar liefst 850.000. Het mooie nieuws voor Sander: op Funda is te zien dat de woning aan de Herengracht 414 II nu al verkocht is. Wanneer dat daadwerkelijk is gelukt voor zijn vraagprijs, houdt dat in dat hij in slechts een jaar tijd bijna een ton heeft verdiend. Dat is nog eens lekker meegenomen. Maar wat krijgt de koper voor zijn geld?

Het pand ligt op slechts 5 minuten van het Vondelpark, heeft een woonoppervlakte van 106 vierkante meter. De hoge prijs van de woning valt dus zeker te verklaren. In totaal beschikt de woning over twee slaapkamers, een badkamer, open koken en een woonkamer met een mooie open haard.

Klik op deze link om een aantal foto’s van de prachtige woning te bekijken.