Op social media gaat het los over het respectloze gedrag van Salt Bae terwijl hij zijn klanten een van zijn peperdure steaks serveert. De ervaring werd opgenomen door een klant en op de beelden is te zien hoe hij op zijn AirPods praat. Toch kan dat geen al te grote verrassing zijn want zijn restaurant in Londen wordt beschreven als een van de slechtste plekken om te eten in Londen. Met een prijskaartje van bijna 1.000 euro per steak voelen veel klanten zich daar opgelicht. Toch gaan er nog veel mensen eten bij het restaurant van Nusret Gökce (echte naam van Salt Bae).

Kritiek via video op TikTok

Een TikTokker liet zich hier niet door tegenhouden en ging op bezoek in het restaurant van Salt Bae in Qatar. Uiteindelijk was hij echter zeer ontevreden en beoordeelde hij de ervaring met een 1,7/10. Wat ging er allemaal mis? Nou, in de beelden van Ethisham Aziz is te zien hoe Salt Bae naar de tafel loopt om het vlees te snijden. Dit doet hij echter alles behalve klantvriendelijk want hij heeft nog steeds zijn AirPods in. Vervolgens doet hij het iconische momentje met het strooien van zout en dit was eigenlijk het enige lichtpuntje van de avond (10/10). De TikTokker vervolgt nog met een mooi grapje (‘he fed my brother his meat’) waarna we de volgende onbeleefde actie zien. Salt Bae gooide namelijk een bal van zijn neef weg. Ook was de baklava niet te nassen (5/10). Bekijk hieronder de beelden:

@ehtisham_aziz Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd