5. Ramiz Zerrouki (salaris: € 900.000 per jaar)

Zerrouki kreeg deze zomer de transfer waar hij al een tijdje op aasde. Naast dat hij er op sportief vlak op vooruit gaat, verdient hij bij Feyenoord exact drie keer zoveel als hij hiervoor bij FC Twente deed. De middenvelder heeft volgers Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam een jaarsalaris van 900.000 euro. Daarmee staat hij op plek #5 in het rijtje van de spelers met de hoogste salarissen bij Feyenoord en verdient hij evenveel als zijn ploeggenoot Santiago Giménez. Die dan niet geheel toevallig de volgende in de lijst is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ramiz Zerrouki (@rramizz_)

4. Santiago Giménez (salaris: € 900.000 per jaar)

Misschien wel dé ster van het huidige elftal, daar hoort natuurlijk ook een sterrensalaris bij. Althans, dat zou je denken, maar niets is minder waar. Giménez kreeg direct toen hij in 2022 zijn eerste contract tekende in Rotterdam al een meer dan redelijk salaris. Volgens Salary Sport strijkt Giménez 900.000 euro per jaar op. Met al zijn doelpunten heeft de vriend van Fer Serrano natuurlijk een enorm aandeel in de titel en alle bijbehorende inkomsten. Het is dan ook niet de vraag óf, maar wanneer hij een dikke upgrade van zijn contract gaat krijgen en dan hoger in deze rang van salarissen bij Feyenoord staat.

3. Calvin Stengs (salaris: € 1,25 miljoen per jaar)

Calvin Stengs is een van de grootverdieners in de selectie van Feyenoord. Hij had in Frankrijk al kennis gemaakt met serieuze salarissen, waardoor Feyenoord diep in de buidel moest tasten om hem binnen te halen. Volgens De Telegraaf verdient Stengs dan ook 1,25 miljoen euro netto per jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Calvin Stengs (@calvinstengs)

2. Lutsharel Geertruida (salaris: € 1,3 miljoen per jaar)

GTST is er niets bij, maar uiteindelijk verlengde Lutsharel Geertruida zijn contract bij Feyenoord tot medio 2025. De hele soap ging (uiteraard) over het salaris. Volgens het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt vroeg Geertruida in eerste instantie om een salaris van 1,8 miljoen euro per jaar. Feyenoord had de verdediger echter een salaris van 900.000 euro geboden. Beide partijen kwamen er toch samen uit en Geertruida strijkt nu zo’n 1,3 miljoen euro per jaar op. Ook geen straf als je het ons vraagt.

1. Justin Bijlow (salaris: € 1,5 miljoen per jaar)

Tot slot de nummer één, zowel op het veld als qua salarissen bij Feyenoord: Justin Bijlow. De doelman stond deze zomer in de belangstelling van Manchester United en De Telegraaf vernam uit betrouwbare bron dat hij daar vier keer zoveel kon verdienen als bij Feyenoord. Het zou gaan om een salaris van zes miljoen euro per jaar. Dan is het voor ons niet meer moeilijk en weten we dat hij bij Feyenoord 1,5 miljoen per jaar opstrijkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Justin Bijlow (@justinbijlow)