Actrice Fer Serrano timmert hard aan de weg

De vriendin van Feyenoord-speler Santiago Gimenez, María Fernanda Serrano Coto, is geboren op 18 november 1997 in Mexico-Stad. Vanaf jongs af aan leek het alsof Fer Serrano een professionele tennisster zou gaan worden. Zo begon ze op haar vierde met de sport en sinds dien draaide haar leven daar om. Toch was ze ook al actief in de artistieke wereld. Vanaf haar eerste jaar was ze bijvoorbeeld te zien in verschillende publiciteitscampagnes. Haar allereerste acteeroptreden was in 2005 in de telenovela The Virgin Wife.

Toen ze de middelbare school afmaakte, besloot ze haar professionele acteercarrière te beginnen en naar Los Angeles te verhuizen. Ze brak pas echt door in 2016 toen ze de presentatrice was in een internationaal Disney Channel-programma genaamd Pijama PartyHiervoor keerde ze ook terug naar Mexico.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Santiago Gimenez (@sant.gimenez)

Santiago Gimenez en vriendin Fer Serrano in Rotterdam

De laatste jaren werkte Fer Serrano vooral als presentatrice, maar toen ze in juni 2020 een relatie kreeg met Santiago, besloot ze alles voor hem te laten vallen en hem te volgen naar Rotterdam. Nu is Fer Serrano vooral actief op Instagram onder de naam @ferserranoc en deelt ze vaak foto’s van zichzelf en haar avonturen samen met Santiago in de Nederlandse stad. Daarnaast is Fer zo nu en dan ook te zien in het stadion van Feyenoord om haar vriend fanatiek te steunen.

Hieronder zie je een paar van onze favoriete Instagram-berichten van de vriendin van Santiago Gimenez:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door fer serrano (@ferserranoc)

Conclusie

Het leven van Ferr Serrano wordt gekenmerkt door haar vroege aspiraties in tennis tot haar bloeiende carrière in acteren en haar ondersteunende rol in Rotterdam naast haar vriend Santiago Gimenez. Geboren in Mexico-Stad in 1997, maakte ze de overgang van een veelbelovende tennisster naar een belangrijk figuur in de entertainmentindustrie. Ondanks haar prominente rol als presentatrice en haar actieve aanwezigheid op Instagram blijft ze standvastig in haar toewijding aan haar relatie en haar fans. De veelzijdige reis van Fer Serrano blijft wereldwijd het publiek boeien, en haar toekomst in de schijnwerpers ziet er veelbelovend uit.