Maak kennis met de goedlachse Pete Davidson

Pete Davidson staat bekend als een Amerikaanse komiek, acteur, scenarioschrijver en filmproducent. Vanaf zijn twintigste levensjaar doet hij al mee aan Saturday Night Live en was hierdoor één van de jongste castleden die de show gekend heeft. Hij kreeg ook veel bekendheid door zijn deelname aan de Comedy Central Roast van Justin Bieber in 2015.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door pete davidson (@petedavidson.93)

De afgelopen periode is Pete ook erg veel in het nieuws geweest door zijn romance met Kim Kardashian. Ze kusten elkaar voor het eerst tijdens het gast-hosting optreden van Kim tijdens Saturday Night Live. Sindsdien gingen de geruchten rond dat ze aan het daten zijn. Ondertussen worden ze regelmatig samen gespot en plaatst Kim samen met Pete foto’s op haar Instagram waarin wel duidelijk is hoe het zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian (@kimkardashian)

Eerder had Pete Davidson al een serieuze relatie met superster Ariana Grande. Dit liep zelfs uit tot een verloving, de twee zouden gaan trouwen. Uiteindelijk besloten ze de verloving te verbreken en gingen ze uit elkaar.

Wat is het vermogen van Davidson?

De voornaamste inkomstenbron van Pete zijn zijn optredens als stand-up comedian. Maar daarnaast verdient hij ook veel als scenarioschrijver, acteur en muzikant. Hij is lid van Saturday Night Live en daarmee verdient hij ongeveer 15 duizend dollar per aflevering. Dat is de grootste inkomstenbron van Pete. In totaal is zijn jaarsalaris ongeveer 500 duizend dollar. Daarmee wordt zijn vermogen geschat op ongeveer 10 miljoen dollar. In 2018 werd dit nog op 6 miljoen dollar geschat, dus hij is er flink op vooruit gegaan door de jaren heen.

Naast Ariana Grande en Kim Kardashian zijn er nog meer knappe vrouwen die Pete Davidson heeft gedatet. Dit vonden wij zo verbazingwekkend dat we er een lijst van hebben gemaakt.