Pedro Pascal in The Mandalorian

Pedro Pascal heeft natuurlijk aan erg veel bekende films en series gewerkt. Maar op een of andere reden is hij als acteur van te voren nooit echt aangeslagen op de kijkers. Pas toen de serie The Mandalorian uitkwam, werd ‘de hype‘ over Pedro een stuk groter. The Mandalorian is een follow-up van Star-Wars: The Return Of The Jedi. Het verhaal speelt zich ongeveer vijf jaar later af. Na de verhalen van Jango en Boba Fett keert er een andere krijger terug in het universum van Star Wars nadat het Galactische keizerrijk is gevallen. Deze nieuwe krijger wordt de Mandalorian genoemd. De Mandalorian wordt in de buitenste regionen van de Melkweg erg vaak op de proef gesteld.

Wat is het vermogen van Pedro Pascal, een van de populairste acteurs van dit moment?

De serie heeft tot nu toe drie seizoen, waarvan het laatste seizoen vorige maand pas is uitgekomen. Het was dan ook één van de meest bekeken series op Disney+. Je zou hierdoor dan ook denken dat deze serie enorm veel heeft opgebracht voor Pedro Pascal, en dat is ook zeker waar! Voor seizoen één en twee heeft de acteur namelijk zo’n 440.000 euro bij elkaar kunnen schrapen.

De nieuwste serie van Pedro Pascal

Je denkt misschien dat 440.000 euro erg veel is – dat is het zeker ook voor de meeste mensen – maar in vergelijking tot zijn nieuwste serie (The last Of Us) kan je het bijna zien als een lachertje. The Last of Us is een serie die gebaseerd is op het soortgelijke PlayStation-game. In de serie gaat het over een man en een meisje die samen moeten proberen te overleven in een wereld die zowat vergaan is. Bijna alle mensen op de wereld zijn door een virus besmet waardoor ze in een soort zombies zijn veranderd. De man en het meisje proberen samen een cure tegen het virus te vinden. Dit blijkt een enorm lastige reis te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pedro Pascal he/him (@pascalispunk)

Nu je weet waar de serie over gaat, ben je vast benieuwd waarom we €440.000 bijna een lachertje kunnen noemen. Dat komt omdat Pedro Pascal per aflevering van The Last Of Us zo’n €530.000,- aan salaris krijgt. Aangezien seizoen één van deze serie tot nu toe al 10 afleveringen heeft… Nou ja,  je kan zelf het rekensommetje wel maken.

Wist je trouwens dat er waarschijnlijk ook een seizoen twee van The Last Of Us gaat komen?

Ook merchandise van Pedro gaat hard

In totaal heeft Pedro Pascal nu een vermogen van zo’n 8,8 miljoen euro in z’n spaarpotje. Dit bedrag is zelfs nog zonder seizoen drie van The Mandalorian, dat in maart 2023 is uitgekomen. Door deze series is Pedro Pascal dus nog bekender geworden dan dat hij eigenlijk al was. Dat is ook zeker te merken aan zijn merchandise. Heel TikTok staat vol met video’s waarin je kan zien dat er zelfs hele afdelingen van de merchandise van Pedro Pascal te koop is. Ben je benieuwd naar deze grappige merchandise? Bekijk dan de video hieronder:

@simplygwyn I went to Seattle Comicon today and found this absolute gem @illuminidol #pedropascal #pedropascaledit #pedropascalsimp #pedropascaltiktok #pedropascalsupremacy #pedropascalifyourereadingthisimsingle #pedropascalfan #pedropascalsnl #thelastofus #daddyisastateofmind #imyourdaddy #coolsluttydaddy #pedroismycoolsluttydaddy #father ♬ original sound – rmfc – *:・゚✧*:・゚