Rick Engelkes heeft een flinke schuld

Rick Engelkes (63) is een Nederlands acteur en producent. Recent werd bekendgemaakt dat de 63-jarige theaterproducent 3,7 miljoen euro teveel ontvangen heeft van de staat als ‘steun’ voor de afgelopen moeilijke jaren. Dit enorme bedrag moet hij nu terugbetalen. De reden: de musical ”Willem van Oranje” is nog nooit gespeeld. Rick Engelkes heeft begin deze maand dan ook besloten om zijn prachtige villa gelegen in Aerdenhout te verkopen.

 

Hij verkoopt zijn prachtige villa in Aerdenhout

Rick heeft zijn luxe villa verkocht. Deze woning heeft hem een mooi bedrag van 3,5 miljoen euro opgeleverd. Hier woonde hij samen met zijn ex-vrouw Annemarie en de kinderen. Het is niet bekend hoeveel het ex-koppel heeft betaald voor de woning. Echter is wel bekend dat ze er een hypotheek op lieten vestigen van 2,3 miljoen euro. We kunnen er dus vanuit gaan dat ze een flink winstbedrag pakken bij de verkoop van de villa.

De vrijstaande villa is gelegen aan de bosrand en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 356 m2. Deze luxe woning beschikt vijf slaapkamers en vier badkamers, verdeeld over twee woonlagen.Natuurlijk is er ook een keuken aanwezig, die tevens zeer luxe is. Daarnaast beschikt deze villa over een souterrain waar de fitnessruimte zich bevindt. Buiten bevindt zich de enorme tuin, welke is ontworpen door de bekende tuinarchitect Dick Beijer. De auto parkeer je gerust in de garage met een carport voor maar liefst twee auto’s. Zie hieronder een aantal foto’s of kijk op bekendeburen.nl:

Foto-Huis-Rick-Engelkes

Foto-Huis-Rick-Engelkes