Cindy Kimberly is de nieuwe vriendin van Dele Alli

Cindy Kimberly werd in één klap bekend toen Justin Bieber in 2015 een foto van haar had geplaatst op zijn Instagram account met de tekst “Omg who is this!!”. Sindsdien is ze een succesvol model en influencer. Het 24-jarige model is geboren in Amsterdam en heeft een Spaanse en Indonesische achtergrond. Een aantal jaar geleden had ze een relatie met Lewis Hamilton, maar sinds juni 2022 is ze met profvoetballer Dele Alli aan het daten.

De voetballer had in november 2022 voor het eerst een foto van hen samen op zijn Instagram-account geplaatst voor haar verjaardag. De reacties kwamen zoals verwacht achter elkaar binnen, wat ook niet zo gek is met zo’n knappe dame op de foto. Er ontstonden vooral wat haat reacties vanwege jaloezie. “She’s with you for the money 🤑🤑🤑” “hope you break up fr 🤞” “Untill your out of money”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dele (@dele)

Het Nederlandse model had daarentegen nog helemaal niets geplaatst van de twee samen. Er werd getwijfeld of de twee wel officieel in een relatie zitten. Gisteren is daar verandering in gekomen, want Cindy Kimberly had gisteren voor het eerst een foto geplaatst waarop het model te zien was met profvoetballer Dele Alli. Het is dus officieel. Sorry mannen, toch maar verder zoeken. Zie hieronder de foto van het Nederlandse model op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)