Anti-kreukspray van de Action

In de schappen van de Action hebben ze nu een geniaal product liggen waarmee je jezelf flink wat moeite en tijd kunt besparen. Weinig tijd of geen zin om te strijken? Met de Fix&Go anti-kreukspray maak je het lekker makkelijk voor jezelf. Deze spray verwijdert eenvoudig kreukels in kleding en is het ideale product voor wanneer je geen strijkijzer bij de hand hebt.

Vind je het niet zo erg om je kleding te strijken? Goed nieuws, want met deze Fix&Go anti-kreukspray van de Action wordt ook het strijken van kleding stukken makkelijker gemaakt. Door deze spray op de kleding te spuiten wordt de kleding glad en bescherm je de kleding tijdens het strijken. Dit fantastische product is ook nog eens spotgoedkoop. Eén spray van 185 ml kost slechts € 2,49.

Social media lovend over het product van Fix&Go

Op social media-kanalen als Instagram zijn mensen dol op dit product. Met name de gebruiksvriendelijkheid van dit product weten mensen erg te appreciëren. Maar dat is zeker niet het enige. Zo luiden de reacties op de Instagram bericht hieronder als volgt: ”scheelt me ontzettend veel tijd, echt een aanrader” en ”Deze moet mee voor op vakantie”

Bekijk de video hieronder om deze geniale spray in werking te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INTERIORVIBES (@interiorvibes.nl)