De carrière van Chantal Janzen

Nederland is groot fan van de 43-jarige Chantal Janzen. Met haar fantastische looks en haar leuke uitstraling weet zij van ieder programma een regelrechte hit te maken. Zo presenteerde zij onder andere het Eurovisie Songfestival en shows als Chantal blijft slapen en Beat The Champions VIPS, waar meer dan een miljoen mensen naar keken.

Maar het blijft niet alleen bij haar optreden als presentatrice. Chantal is namelijk ook actief geweest als actrice. Zo had zij een rol in verschillende shows als Goede tijden, slechte tijden en Divorce. Ook waren er rollen weggelegd in films als Alles is Liefde en Het Verlangen. Kortom, de bloedmooie blondine is een echte alleskunner op de Nederlandse televisie en dat je met zo’n carrière aardig wat kunt verdienen is natuurlijk geen geheim.

Wat is haar salaris?

Chantal Janzen werkt natuurlijk al jaren op de Nederlandse televisie. In de wandelgangen van Hilversum wordt beweerd dat Chantal een contract heeft van 1.2 miljoen euro per jaar. Buiten deze inkomsten verschijnt Chantal regelmatig in verschillende commercials, wat haar zeker meerdere tonnen euro’s opleveren. Verder kun je Chantal ook huren als spreker of presentatrice. Wat zij precies mee verdient is niet bekend, maar afgaand op een gemiddelde ligt dit zeker rond de 10.000 euro.

Tot slot is zij eigenaar van een B.V. met de naam “James House B.V.” wat het doel heeft van het verlenen van diensten voor activiteiten op het gebied van acteren, zingen, presenteren, producties, optreden als agentschap en allerhande aanverwante commerciële activiteiten.

Wat is haar vermogen?

Je kunt wel stellen dat Chantal Janzen aardig wat verdient en het zal dan ook niemand verbazen dat ze een groot vermogen heeft. Uit de cijfers, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, van 2019 blijkt dat het eigen vermogen ongeveer 5 miljoen euro bedraagt. Maar de vorderingen bedragen iets meer 622.000 euro en daarnaast had zij in 2019 ook bijna 420.000 euro staan.

Maar hier blijft het niet bij. Chantal kocht onlangs samen met haar man een nieuwe woning in Amsterdam voor maar liefst 3,7 miljoen euro. Haar huidige woning kocht ze in 2019 en heeft een overwaarde van zo’n 2 miljoen. Deze zal hoogstwaarschijnlijk binnenkort in de verkoop gaan. Na een aantal snelle rekensommen zou Chantal Janzen met fantastische carrière dus een vermogen hebben van ruim 2.5 miljoen euro. Netjes!